„Cutremur” la CFR: plecări în lanț, după eliminarea din Cupă. Balaj și Mutu, out

Ultima actualizare:

Eliminarea lui CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României nu a rămas fără ecou, formația din Gruia trecând printr-un proces masiv de schimbări. După ce Adrian Mutu și-a încheiat socotelile, miercuri, cu ardelenii, președintele Cristi Balaj devine și el de domeniul trecutului.

Ciprian Deac (dreapta) și colegii lui, rămași fără conducere (FOTO: Sportpictures)
Ciprian Deac (dreapta) și colegii lui, rămași fără conducere (FOTO: Sportpictures)

Balaj a anunțat că mandatul său, început pe 3 noiembrie 2021, a luat sfârșit, notând pe rețelele sociale: „Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire, care mi-a lăsat urme. Încă de aseară, am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj, în ultimii ani”. De altfel, Balaj nu s-ar fi numărat printre susținătorii lui Mutu, așa încât acesta nu ar fi salutat alegerea sa în funcția de antrenor.

Se întoarce Andrea Mandorlini?

Pe de altă parte, la cei 45 de ani ai săi, Mutu încheie abrupt mandatul pe banca tehnică a clujenilor, după doar 11 meciuri, perioadă în care CFR s-a distanțat de primul loc, și-a luat adio de la Cupa României și a pus în pericol participarea în cupele europene în stagiunea viitoare. Venit ca o soluție pentru înlocuirea italianului Andrea Mandorlini, care este cotat cu șanse rezonabile să revină, Mutu pleacă având un bilanț îndoielnic pentru pretențiile grupării din Cluj. Cifrele celui poreclit „Briliantul” arată cinci victorii, trei remize și tot atâtea înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net