Campionatul românesc, în doliu. A murit un antrenor de Liga 1

Fotbalul românesc este în doliu, după ce a murit un fost antrenor de Liga 1, care a condus, sezonul trecut, Academica Clinceni. În vârstă de doar 52 de ani, John Ene a încetat din viață, miercuri dimineață, informează „Gazeta Sporturilor”. Potrivit primelor informații, tehnicianul ar fi suferit un infarct în somn, fiind găsit fără suflare de către fiul său. 

John Ene (dreapta) a murit, la doar 52 de ani (FOTO: Sportpictures)
John Ene (dreapta) a murit, la doar 52 de ani (FOTO: Sportpictures)

John Ene rămâne în analele fotbalului prin sezonul 2021/2022, în care a activat ca antrenor de portari în staff-ul lui Ilie Poenaru. Mai mult, pe parcursul campionatului a fost inclusiv antrenor principal, interimar, vreme de cinci etape, după ce Ionuț Chirilă a părăsit echipa. Înapoi în timp, John Ene a fost portar la Steaua, club unde s-a format ca junior, în 1989, apoi la Ceahlăul și FC Brașov. După ce a jucat și în Albania, cariera de fotbalist și-a încheiat-o la 37 de ani, la Dunărea Giurgiu. Înapoi în prezent, în ultima perioadă, John Ene se implica la clubul la care evolua fiul său, FC Olympico Real Dragomirești.

„Medicii au spus că a fost un infarct în somn. A fost găsit de fiul său. Noi am aflat în această dimineață. Un coleg de la echipa s-a dus să-l ia pe fiul lui John Ene pentru a merge la școală și așa a aflat ce s-a întâmplat. Dormea singur într-o cameră, din câte știm. Dimineața, fiul său a auzit alarma de la ceas și nu înțelegea de ce John nu o oprește. A intrat și l-a văzut așa. A venit și soția lui și au sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai avut ce să facă. A venit la stadion seara, în jurul orei 20.30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine. Știu că urma un tratament la inimă”, au declarat despre deces apropiații fostului antrenor, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net