Cele trei criterii aiuritoare după care Gigi Becali l-a ales pe antrenorul cipriot

Ultima actualizare:

FCSB a câștigat greu, cu 2-1, la Sfântu Gheorghe, în fața lui Sepsi, la primul meci cu cipriotul Elias Charalambous ca antrenor al echipei. Patronul Gigi Becali a explicat ieri cum a ajuns să-l pună în această funcție pe tehnicianul de 42 de ani: pentru că poartă numele unui bunic!

image

Într-o conferință de presă devenită deja o obișnuință săptămânală a sa, patronul FCSB a ținut să explice cum l-a ales pe noul tehnician al formației. Criterul a fost simplu: în cheamă la fel ca pe bunicul lui: „Ilie Haralamb, eu așa îi spun, Ilie Haralamb. De aceea l-am și luat, pentru că el poartă numele unui bunic de al meu, Ilie, care era fratele bunicii și al tatălui lui Giovanni, care era Haralambie. Poartă numele a doi membri din familia mea, Ilie și Haralamb. Nume de proroc și de sfânt. Ilie, prorocul și sfântul Haralamb. Bine, au mai fost și alte lucruri pentru care l-am luat”, a început Becali destăinuirile.

Apoi, a continuat, dezvăluind că a trecut și la o „verificare” mai atentă a angajatului său. „Hai să vă spun și ce a mai contat în alegerea lui. M-a interesat și l-a întrebat ce religie are? Ortodox. Și l-am mai întrebat dacă are duhovnic. Asta îl întreb eu prima dată pe unul care vrea să lucreze cu mine. Dacă ai duhovnic, el te va îndruma. Ai păstor. Omul fără duhonic e ca oaia beată pe câmpuri, nu are cine să o pască. Ei sunt ca oile bete, pe câmp, cei care nu au duhovnici. Asta contează la mine, la alții contează altceva. Să te spovedești să te împărtășești. Asta contează ca să lucrezi cu mine. El avea duhonic pe Muntele Athos. Asta a contat cel mai mult. Nu există CV la mine. La mine există să fii cu Dumnezeu. Nu mă interesează Tik-Tok, Internet, Facebook. Așa sunt eu, mai înapoiat. Nu-mi plac CV-urile și Internetul. Știe cineva mai mult decât Hristos? Dacă nu ești cu el, îl îndeamnă dracii să facă ceva și să dă peste cap și face prostii. Așa, Dumnezeu te îndrumă”, a mai spus Becali, conform gsp.ro.

Elias Charalambous a debutat la FCSB în meciul cu Sepsi (FOTO: Sportpictures)
Elias Charalambous a debutat la FCSB în meciul cu Sepsi (FOTO: Sportpictures)

Gigi Becali: „Eu așa îi spun: Ilie Haralamb”

În ceea ce-l privește pe cipriot, acesta a dat declarații normale după primul să meci la cârma formației bucureștene. Iar vorbele sale au demonstrat că a înțeles exact că trebuie să-și asume rolul de antrenor în fața presei, deși toată lumea știe cine face schimbările și stabilește echipa: „Felicitări jucătorilor, au făcut un efort grozav și au îndeplinit obiectivul, 3 puncte. Cel mai important lucru pentru mine a fost reacția de după golul primit. Au avut o reacție grozavă. 100% trebui să îmbunătățim multe lucruri, trebuie să vedem ce greșeli am făcut chiar și după victorii. Vom încerca să le reparăm cât mai repede. Dacă ați văzut, am schimbat sistemul, pentru că Sepsi ne-a creat probleme și am trecut din 4-3-3 în 4-2-3-1, pentru că aveam probleme la mijloc. Și cred că în a doua repriză am jucat mai bine datorită acestor schimbări. Când văd jocul, încerc să îmbunătățesc jocul echipei. Dacă eu consider că trebuie făcute schimbări, nu contează ce minut e”, a spus Charalambous, foarte sigur pe sine, după meci. FCSB a efectuat la pauză două schimbări.

În urma acestui rezultat, bucureștenii s-au apropiat la doar un punct de ocupanta locului secund, CFR Cluj, și la trei de liderul Farul Constanța. Iar duminică are meci direct contra clujenilor, în deplasare, de această partidă putând depinde chiar soarta titlului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net