CFR Cluj, o echipă de fricoși: doar 5 jucători au vrut să bată penalty-uri

image
Jucătorii lui CFR Cluj vor continua în Liga EuropaFOTO: Sportpictures.eu

Ratarea calific─ârii ├«n turul 3 preliminar al Ligii Campionilor dup─â penalty-uri nu l-a surprins pe antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu. El a m─ârturisit la final c─â nu a avut de unde s─â aleag─â executan╚Ťi mai buni de lovituri de la 11 m pentru c─â pe to╚Ťi i-a apucat frica.

"Am fost la m├óna noastr─â, am jucat cu o echip─â foarte bun─â, dar nu ne-am f─âcut de r├ós. Juc─âtorii nu sunt ├«nc─â preg─âti┼úi, Debeljuh nu ┼čtiu cum a putut juca 120 de minute, copilul ─âsta are doar dou─â antrenamente, Chipciu s-a rupt la pauz─â, Omrani accidentat. Anul 2020 nu este bun pentru noi, nu am pierdut nici cu Sevilla, nici acum. La loviturile de departajare, alegerile au fost simple, pentru c─â ceilal┼úi nu au vrut s─â bat─â. To┼úi cei care au b─âtut, sunt cei care au vrut, ceilal┼úi nu au vrut. A trebuit s─â avem 10 juc─âtori care s─â bat─â, iar Debeljuh avea c├órcei ┼či a stat pe banc─â. Asta e soarta mea de antrenor, nu am noroc la penaltiuri. Nu am c├ó┼čtigat niciun meci la penaltiuri ca antrenor ┼či cred c─â nici ca juc─âtor", a declarat Petrescu la Digisport.

CFR Cluj a avut calificarea ├«n m├ón─â. Era nevoie doar de transformarea ultimului penalty din seria de 5, de c─âtre un atacant, Golofca, pentru a merge ├«n turul urm─âtor. Din p─âcate, acesta a tras mai r─âu ca un ├«ncep─âtor, c─âci a ╚Öutat ╚Öi ├«ncet ╚Öi pe centru, portarul advers resping├ónd ╚Öi ├«mpung├ónd meciul la urm─âtoarele lovituri de departajare, unde, ├«ntr-un final, Boli a prins o transformare ca la rugby, trimi╚Ť├ónd mult peste poart─â.

Singurii juc─âtori care au avut curaj ╚Öi ╚Öi-au asumat executarea penalty-urilor au fost Vincius, Djokovic, Rondon, Susic ╚Öi nefericitul Golofca. To╚Ťi ceilal╚Ťi, inclusiv specialistul echipei, Deac, care ratase ├«n timpul regulamentar o alt─â lovitur─â de la 11 m, s-au dat la o parte, dovedind c─â nu degeaba nu prind un contract bun peste hotare, de╚Öi to╚Ťi sper─â la el. Pentru c─â o echip─â cu preten╚Ťii caut─â mereu juc─âtori curajo╚Öi, care ├«╚Öi asum─â lucruri de care cei mode╚Öti fug. P├ón─â la urm─â, Deac s-a trecut al ╚Öaselea executant, adic─â un fel de prim─â rezerv─â, dar i-a venit ╚Öi lui r├óndul s─â execute ╚Öi a f─âcut-o cu succes, de╚Öi a ╚Öutat tot slab.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg