Cine ar merita din Liga I la naţională după jocurile din weekend?

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu a urmărit derby-ul Dinamo - Steaua din tribune şi a tras concluziile. La sfârşitul săptămânii trecute au existat şi alţi jucători din campionatul intern care i-ar fi putut atrage atenţia.

"Competiția noastră internă abia acum începe. Cele mai bune echipe din competiție probabil vor da și cei mai mulți jucători la națională", a spus selecţionerul.

Pe lângă oamenii din derby, dinamovistul Bicfalvi şi portarul stelist Niţă fiind cei mai buni de pe teren, "Generalul" i-a observat şi pe Alibec, care a înscris în Astra-Viitorul 2-0, respectiv Andrei Ivan, care a realizat o "dublă" în CSU Craiova-FC Voluntari 3-0. Totuşi, selecţionerul nu a nominalizat niciun jucător şi s-a arătat rezervat, aşteptând ca evoluţia acestora să fie la fel de bună pe un termen mai lung. "Dacă mă impresionează Ivan? Nu mă impresionează nimic, îi aștept pe toți să joace bine și să demonstreze că merită să vină la echipa națională", a declarat Iordănescu.

Legat de derby, unul alert şi cu goluri frumoase, Iordănescu a adoptat aceeaşi atitudine: "Eternul Derby! Multă tensiune, mulți nervi. Până la urmă s-a încheiat din nou cu un rezultat de egalitate. Cred că Dinamo a avut repriza a doua mai mult prezență în jumatea adversă de teren, așa cum Steaua în prima repriză a fost mai activă. Doi dintre cei mai valoroși antrenori din fotbalul nostru, până la urmă, două goluri frumoase, eliminări, dar pretențiile noastre și ale dumneavoastră, de la cele două echipe, sunt mult mai mari".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net