Cine e antrenorul ales „să resusciteze” CFR Cluj: a antrenat 3 ani în ultimii 8

CFR Cluj și-a anunțat deja alegerea pentru postul de antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu la o echipă din Coreea de Sud. În vârstă de 62 de ani, italianul Andrea Mandorlini este cel în care ardelenii își spun speranța, după ce supremația lor în Superliga României a fost întreruptă de Farul Constanța.

Andrea Mandorlini, din nou pe banca tehnică a lui CFR Cluj (FOTO: Getty Images)
Andrea Mandorlini, din nou pe banca tehnică a lui CFR Cluj (FOTO: Getty Images)

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini. Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia! Bentornato, Mister!”, se arată pe pagina de Facebook a fostei campioane din România. 

E la al doilea mandat la CFR Cluj

Cea mai recentă echipă a lui Mandorlini este proaspăt retrogradată în Serie D, italianul antrenând diverse formații cumulat vreme de trei ani în ultimii opt și fiind la al doilea său mandat pe banca tehnică a lui CFR Cluj, după cel din perioada noiembrie 2009-septembrie 2010, când a condus echipa către cucerirea titlului, a Cupei și a Supercupei României. Din CV-ul antrenorului italian fac parte Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Verona, Genoa, Cremonese, Padova și Mantova. 
Între timp, ardelenii nu au pierdut vremea și au anunțat deja primul transfer sub comanda lui Mandorlini, aducând un jucător de la UTA Arad: „Bine ai venit, Philip Otele! Începând din această vară, mijlocașul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vișiniu. Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an și jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide și a înscris de 11 ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net