Ce urmează pentru echipa momentului: planul lui Guardiola la Manchester City

După ce a condus-o pe Manchester City spre o „triplă istorică” -titlul din Premier League, Cupa Angliei și Liga Campionilor-, Pep Guardiola a dat asigurări că echipa „cetățenilor” se mai poate baza pe el, în viitorul apropiat. Într-o discuție cu presa britanică, cel care ocupă postul de antrenor la echipa momentului a dezvăluit când preconizează o schimbare în cariera lui, spunând că intenționează să rămână până în 2025, întocmai cât prevede contractul său, notează „The Guardian”. 

Pep Guardiola, de neoprit la Manchester City (FOTO: Getty Images)
Pep Guardiola, de neoprit la Manchester City (FOTO: Getty Images)

Tehnicianul spaniol de 52 de ani a semnat o nouă înțelegere, în luna noiembrie, după ce a preluat-o pe City în 2016, adunând cinci titluri de Premier League, două FA Cup, patru Cupe ale Ligii, două supercupe ale Angliei și un trofeu al Ligii Campionilor. De altfel, cifrele sale sunt impresionante, adunând 821 de meciuri, dintre care a câștigat 608, „a scos” 112 egaluri și a pierdut doar 101 de partide.
Înainte de a spune „da” provocării din Anglia, Guardiola le-a antrenat pe FC Barcelona și Bayern München și dorința lui actuală este să ajungă și în Italia, pentru a bifa toate cele patru mari campionate de fotbal din Europa. Totuși, nici ipostaza de selecționer al unei echipe naționale nu l-ar lăsa indiferent pe iberic. 

Julia Robert, unul dintre cei trei idoli ai săi

De-a lungul parcursului european, din acest sezon, Pep Guaridola a avut o declarație inedită. „Am trei idoli în viață: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts. Ei sunt idolii mei. Acum câțiva ani, Julia Roberts a venit în Manchester. Nu în anii '90, când Sir Alex (n.r. Ferguson) câștiga trofee după trofee. A venit în perioada în care noi (n.r. City) eram deja mai buni ca United. Iar ea s-a dus să-i vadă pe United, nu pe noi. Sunt un eșec în Liga Campionilor. Pot să câștig Liga Campionilor de trei ori la rând și tot un eșec voi fi. Chiar dacă voi câștiga trofeul, nu pot trece peste faptul că Julia Roberts nu a venit să ne vadă”, a fost declarația acestuia, în primăvară. Comentariul său nu a trecut fără urmări, iar Julia Roberts a ținut să-l felicite în mod public, după ce Manchester City și-a adjudecat Liga Campionilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net