Frenezie la Miami: cât costă un bilet la meciul de debut al lui Leo Messi

Ultima actualizare:

Vestea că Lionel Messi va îmbrăca, în curând, tricoul celor de la Inter Miami a dat peste cap piața biletelor din fotbalul internațional. La doar câteva ore după ce a confirmat că părăsește Paris Saint-Germain pentru gruparea lui David Beckham, un tichet de acces la ceea ce se așteaptă să fie meciul de debut a crescut de la 27 de euro la 435. 

Messi lasă în urmă experiența la PSG pentru echipa lui Beckham, Inter Miami (FOTO: Getty Images)
Messi lasă în urmă experiența la PSG pentru echipa lui Beckham, Inter Miami (FOTO: Getty Images)

Din informațiile de până acum, sunt toate șansele ca primul meci al lui Messi la Inter Miami să se petreacă, în luna iulie, pe 21, împotriva celor de la Cruz Azul. Între timp, prețurile pentru primul meci teoretic al septuplului câştigător al Balonului de Aur se vând deja la un preţ mai mare decât cele pentru finala NBA dintre Miami şi Denver, consemnează presa franceză. Astfel, Messi reușește să crească, peste noapte, popularitatea echipei din fotbalul american, în contextul în care Inter Miami a avut cele mai mici cifre de asistenţă din Major League Soccer (MLS), în sezonul trecut, cu o medie de 12.637 de spectatori. 

Laureat în „sportul rege”: 43 de trofee până la 35 de ani

Am decis să merg la Miami. Lucrurile nu sunt încă finalizate 100%, dar am hotărât să-mi continui drumul acolo”, a fost vestea de transfer, care a produs emulație în fotbalul american, în ciuda faptului că zvonurile indicau fie o întoarcere le FC Barcelona, fie o mutare în fotbalul saudit.  
Până la cei 35 de ani ai săi, Messi a cunoscut gloria pe întreaga Planetă: considerat de iubitorii „sportului rege” unul dintre cei mai buni jucători de pe glob și devenind, între timp, campion mondial, argentinianul numără nu mai puțin de 43 de trofee, atât la nivel de club, cât și de echipă națională. Cele mai multe dintre acestea le-a cucerit în tricoul celor de la FC Barcelona, în perioada 2004-2021, ulterior plecând la Paris Saint-Germain, unde nu și-a găsit nici pe departe locul, comparativ cu perioada petrecută la echipa de pe Camp Nou.
Printre reușitele sud-americanului se numără 10 titluri de campion în Primera División, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, toate câştigate alături de Barça, dar și două titluri de campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor, Supercupa Franţei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net