Presa internațională, necruțătoare cu Haaland: „Cel mai slab. S-a făcut mic!”

Manchester City a reușit „tripla” istorică, cucerind și Liga Campionilor, după triumfurile din Premier League și Cupa Angliei. Formația lui Pep Guardiola a învins, sâmbătă, Internazionale Milano, cu 1-0, într-o finală de fotbal disputată în Turcia, la Istanbul.

Erling Haaland cucerește Liga Campionilor, la doar 22 de ani (FOTO: Getty Images)
Erling Haaland cucerește Liga Campionilor, la doar 22 de ani (FOTO: Getty Images)

Dincolo de succesul „cetățenilor”, presa internațională s-a arătat necruțătoare la adresa „perlei” Erling Haaland. „Adio mediei de un gol pe meci, atacantul rămâne cu 52 de reușite în 53 de partide. Glumim, sezonul său a fost incredibil, însă în meci a fost cel mai slab: nu a participat la joc, a ratat singura ocazie şi s-a făcut mic în prezenţa impecabilului Acerbi”, au scris italienii de la „Gazetta dello Sport”, care l-au notat abia cu nota cinci pentru prestația sa din teren. Comparativ, Pep Guardiola a primit 6,5, în timp Simone Inzaghi, tehnicianul lui Inter, a avut nota 7. De la italieni, cel mai slab cotat pe teren a fost, în ochii sursei citate, Hakan Çalhanoğlu, care a fost notat cu 5, la fel ca Romelu Lukaku, în timp ce Federico Dimarco a primit nota 7, cea mai mare din rândul grupării italiene. 

Printre favoriții pentru Balonul de Aur

Dincolo de părerea jurnaliștilor italieni, Haaland este un serios candidat la câștigarea Balonului de Aur, alături de Lionel Messi. „Numerele lui Messi, dar și influența sa după ce a adus Argentinei Cupa Mondială îl face să fie câștigătorul Balonului de Aur, dar forma slabă din 2023 și suspendarea de la PSG lasă interpretări. Îi va scăpa argentinianului Balonul de Aur cu numărul opt? Aici e o întrebare retorică. Dacă Haaland termină sezonul cu peste 60 de goluri, City câștigă «tripla» și Lionel Messi nu mai joacă niciun minut pentru PSG, cine câștigă Balonul de Aur? Va fi greu să nu i-l dai norvegianului”, au notat, săptămânile trecute, cei de la publicația sportivă Goal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net