Inter i-a decis viitorul lui Cristi Chivu. Ce urmează pentru internaționalul român

La cei 42 de ani ai săi, Cristi Chivu continuă să învețe tainele antrenoratului, fiind pe punctul de a semna prelungirea contractului cu Inter Primavera, în contextul în care a stârnit interesul mai multor grupări din Italia. Niciuna, însă, nu pare să-i distragă atenția fostului internațional român de la misiunea sa în echipa de juniori a lui Inter, unde și-a început parcursul de antrenor, din vara anului 2018, la echipa U17. 

Cristi Chivu are toate șansele să rămână la Internazionale Milano (FOTO: Getty Images)
Cristi Chivu are toate șansele să rămână la Internazionale Milano (FOTO: Getty Images)

9Conform informațiilor susținute de „Gazzetta dello Sport”, înțelegerea s-ar prelungi până în vara lui 2024: „Cristian Chivu va rămâne la Inter Primavera. Săptămâna trecută, înainte de finala Liga Campionilor, românul s-a întâlnit cu conducerea și cu noul manager al nerazzurrilor de la tineret, Massimo Tarantino și și-a dat acordul pentru a rămâne pe banca tehnică de la Primavera. Noul contract îl va lega de Inter până în 2024 și urmează să fie semnat, în curând. Românul este fericit să rămână la centrul Facchetti și să își continue munca alături de tinerii jucători. Desigur, în viitor se gândește să facă saltul la adulți, însă doar dacă sunt condițiile pe măsură. În aceste momente, el consideră că îl ajută în evoluție cariera pe banca de tineret a nerazzurrilor și, chiar dacă echipa nu a reușit să se califice în play-off, după ce anul trecut a câștigat trofeul, a făcut o treabă incredibilă”.  

De trei ori campion în Italia, de trei ori câștigător al Cupei Italiei și câștigător de Liga Ca88mpionilor, în 2010, cu Jose Mourinho antrenor, Cristi Chivu a spus „adio” carierei de jucător, în 2014. De-a lungul vremii, a îmbrăcat tricoul unor mari echipe, precum Ajax Amsterdam, AS Roma sau Inter Milano. După retragerea din ipostaza de jucător, a lucrat o vreme în cadrul UEFA, apoi a început parcursul unde este și astăzi, acceptând oferta din partea clubului din Milano și sezonul precedent reușind chiar să câștige titlul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net