«Clanul» Lucescu, petrecere fără Mircea

simeon stalpnicul png

Neli Lucescu a împlinit zilele trecute o frumoasă vârstă, prilej cu care şi-a invitat familia la cină la un restaurant select din Capitală. De la petrecere a lipsit Mircea Lucescu, antrenorul fiind absent motivat: era plecat cu echipa sa, Şahtior Doneţk, în cantonament în Austria.

Luna iunie a fost una de relaxare pentru „Luceşti". Şi asta pentru că toţi s-au reunit acasă, la Bucureşti. Răzvan Lucescu şi soţia lui, Ana, au venit din Qatar, Mircea şi Neli, de la Doneţek, nepoţii Marilu şi Matei de la studii din Marea Britanie, respectiv Olanda.

Au stat împreună două săptămâni, apoi „Il Luce" a fost nevoit să plece în Austria, în cantonament cu Şahtior. Este singurul dintre „Luceşti" care şi-a întrerupt vacanţa şi a început treaba.

După cină, „Luceştii” au mai rămas câteva minute în faţa restaurantului

simeon stalpnicul png

Marilu a stat în permanenţă aproape de tatăl ei

simeon stalpnicul png

Neli şi-a luat rămas bun de la fiu, noră şi nepoţi şi a plecat singură acasă

simeon stalpnicul png

Ceilalţi membrii ai familie sunt în continuare la relaxare. Săptămâna trecută a fost un moment special pentru ei, Neli Lucescu serbându-şi cea de-a 67a aniversare. Soţia antrenorului român şi-a scos fiul, nora şi nepoţii la un restaurant luxos din zona Herăstrău, relativ aproape de locuinţele lor.

Astfel, toţi au ieşit la localul italian Zabaione, de la Piata Charles de Gaulle. Cele trei generaţii ale familiei Lucescu s-au întâlnit în jurul orei 21.00 şi au zăbovit la restaurant până după 12 noaptea, când s-a dat „stingerea". Următoarea reunire de familie va fi la finalul lui august, în preajma aniversării lui Mircea Lucescu.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg