Criza de la Rapid se prelungește: cinci meciuri fără victorie

Ultima actualizare:

Criza Rapidului se adâncește și probabil că totul se va încheia odată cu demiterea antrenorului Cristiano Bergodi. Echipa lui nu joacă nimic de ceva vreme, iar ultimul rezultat a reprezentat o nouă înfrângere pe teren propriu: 1-2 cu FC Voluntari.

Nemec a marcat primul gol al celor de la Voluntari
Nemec a marcat primul gol al celor de la Voluntari

Nemec (min. 69) și Ricardinho (min. 73) au fost eroii celor de la FC Voluntari, golurile lor făcând insuficientă reușita lui Papeau din minutul 82. Obosiți după ce au jucat și miercuri, contra celor de la CFR Cluj, în Cupa României – giuleștenii au introdus pe teren aceeași formație ca în meciul care a dus la eliminarea echipei lor din competiția KO – jucătorii formației gazdă au fost de nerecunoscut. Din formația care amenința primul loc ocupat de FCSB, rapidiștii au părut o echipă de pluton, care nu era în stare să ajungă la poarta adversă, spre disperarea fanilor, care la final nu și-au iertat favoriții. „Sunt mai multe probleme, dar trebuie să le analizăm și să ne trezim după aceste rezultate. Într-o săptămână am reușit să stricăm ce am reușit în câteva luni bune. Nu pot să găsesc un răspuns, mă simt foarte dezamăgit. Mă doare foarte tare, dar au perfectă dreptate. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și la tot ceea ce înseamnă Rapid, să nu mai jucăm precum cu U Cluj în a doua repriză și cu Botoșani.  E vorba de formă, de moment, de încredere. Suporterii ne-au susținut, dar când Voluntari avea 2-0 parcă nici nu mai puteai să alergi. Când ai tăi te huiduie, e greu, dar au dreptate”, a declarat, după meciul din Superliga, Alex Ioniță, conform digisport.ro.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, era supărat, în mod evident. „Nu ne iese nimic și suntem frustrați. Am făcut un meci cu puține ocazii, e o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc, dar asta e. E o mică criză, e normal că e o criză de rezultat și e o perioadă în care trebuie să strângem rândurile pentru că nu ne iese nimic. Am controlat jocul și ați văzut ce goluri am luat, incredibil. E o perioadă grea, nu ne iese nimic. Trebuie să ne antrenăm și să ieșim din această pasă proastă. Sunt probleme, dar nu sunt așa de mari. E un moment prost și trebuie să ne regăsim încrederea. Au rămas două meciuri până la sfârșitul anului și vom încerca să le câștigăm. Azi am ratat o șansă să urcăm acolo sus”, a declarat, conform aceleiași surse, tehnicianul italian. El știe că e în pericol de demitere, după ce nu a mai câștigat un meci din 5 noiembrie și, în plus, a ratat și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Al cincilea meci fără victorie pentru rapidiști

De partea cealaltă, ilfovenii, aflați la cea mai importantă victorie din acest sezon, erau extrem de fericiți, așa cum e normal. Antrenorul formației, Ilie Poenaru, a explicat, la Digi Sport, care a fost secretul victoriei: „A fost strategia noastră să jucăm mai jos și să lovim pe contraatac. Mi-a ieșit și schimbarea după ce l-am urcat pe Ricardinho, deoarece Borza am văzut că juca mai mult în atac. Am mutat jocul acolo, nu de foarte multe ori, dar a fost suficient cât să marcăm”, a spus cel care nu poate conduce efectiv echipa în timpul meciului, din cauza lipsei licențelor necesare. Pentru Poenaru aceasta a fost a cincea victorie la rând obținută ca antrenor împotriva Rapidului la cârma echipelor pe care le-a condus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net