Neputincioasă fără Hagi. Campioana, înfrângere drastică în Voluntari

Ultima actualizare:

Farul Constanța a plecat dezorientată de la FC Voluntari, ilfovenii „făcând instrucție” în meciul contra campioanei României, disputat sâmbătă și încheiat cu 4-2 pentru gazde, sub privirile a doar câteva sute de oameni.

Farul Constanța a plecat învinsă din deplasarea de la FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța a plecat învinsă din deplasarea de la FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)

În prima repriză, FC Voluntari a avut un „recital” de goluri, înscriind la „foc automat”, prin Robert Popescu ('10) și Andrei Dumiter ('23, '37) și intrând la pauză cu un avantaj considerabil. În repriza secundă, gruparea lui Gheorghe Hagi a reușit „să se dezmorțească”, iar Rivaldinho a punctat pentru 3-1 ('47), reușind mai apoi „dubla” ('64), însă Dan Sîrbu bifând un autogol ('55) și asigurând, astfel, ilfovenilor un triumf categoric, în vreme ce constănțenii, fără „Regele” suspendat de pe banca tehnică, au ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în Superliga României.

„După meciurile echipei naționale, jucătorii nu au evoluții foarte bune”

„Concluziile nu se trag la cald, ar trebui să ne liniștim și să vedem ce s-a întâmplat. Eu cred că am început bine acest joc... Cred că, în prima repriză, Voluntari a avut trei contraatacuri și a marcat trei goluri. Apoi, în repriza a doua, e greu să revii de la 0-3... Am arătat foarte bine, până la primul gol! Lucruri pe care le făceam, înainte, să revenim de la 0-1, 0-2, acum nu mai putem să le facem... Traversăm un moment dificil, însă așa cum am făcut-o, anul trecut, cu același lot, sper să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul: accederea în play-off. Sunt momente, în viața unei echipe, pe care trebuie să le gestionezi. Avem jucători cu experiență, care au câștigat campionatul și ei trebuie să tragă căruța, din această perioadă dificilă și să fim acolo sus unde ne dorim! Într-adevăr, întotdeauna după meciurile echipei naționale, jucătorii care sunt acolo nu au evoluții foarte bune, e și o stare de oboseală și nu știu cât de mult se antrenează acolo, dar nu e aceasta cauza principală”, a declarat președintele Farului Constanța, Gheorghe Popescu.
Nici Ionuț Larie nu a fost mai fericit decât „Baciul”, după meci, căpitanul Farului declarând: „Defensiv am fost zero, aici s-a făcut diferența! Ne-am trezit cam târziu, ar fi trebuit să jucăm așa de la început, cum am făcut-o, în a doua repriză. Din păcate, în prima am fost total depășiți! Ne-a lipsit Hagi de pe bancă, trebuie să învățăm să ne descurcăm și fără el, dar am văzut că nu putem. Este cel mai greu moment, din ultimii trei ani de zile, anul acesta ne simțim cel mai greu. Etapele trec, dar noi nu reușim să acumulăm puncte. Trebuie să ne trezim și, la următorul meci de fotbal, să strângem puncte”.

„Trebuie să recunoaștem că sunt într-o criză!”

Tot un semnal de alarmă a tras și „secundul” Cătălin Anghel: „Cred că s-a văzut foarte clar orice ocazie a adversarului s-a transformat în gol. Este inadmisibil să primești patru goluri, să facem asemenea greșeli. Am câștigat împreună, pierdem împreună. Trebuie să recunoaștem că suntem într-o criză! La primul meci trebuie să ieșim din ea. Voluntari mai mult ne-am surprins noi cu greșelile noastre. Sunt multe lucruri care nu mai sunt cum au fost anul trecut. De aceea suntem pe locul care suntem! Este diferență mare între sezonul trecut și cel actual”.
FC Voluntari se află în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 11 din 16 posibile, având cinci victorii, tot atâtea remize și șapte înfrângeri. De cealaltă parte, Farul Constanța „a căzut” sub linia de play-off, cu 22 de puncte în 17 meciuri, dintre care a câștigat șase, a scos patru egaluri și a pierdut șapte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net