Constantin Gâlcă rămâne fără echipă? Polonezii îi anunță sfârșitul

Ultima actualizare:

Constantin Gâlcă are șanse mari să rămână fără echipă de fotbal, potrivit presei poloneze, care scrie că tehnicianul român de 51 de ani urmează să rezilieze contractul cu gruparea sa actuală, după zvonuri care s-au tot întețit, toamna aceasta.

Constantin Gâlcă ar fi pe picior de plecare din Polonia (FOTO: Sportpictures)
Constantin Gâlcă ar fi pe picior de plecare din Polonia (FOTO: Sportpictures)

„Gâlcă o va părăsi pe Radomiak Radom. Discuțiile despre această temă sunt în desfășurare. Maciej Kędziorek va prelua echipa, cel târziu pe 1 decembrie 2023. Schimbarea este posibilă, chiar înainte de meciul viitor, cu Slask”, informează jurnaliștii polonezi, care amintesc că relația dintre Constantin Gâlcă și șefii lui Radomiak e tensionată, de ceva vreme, iar ruptura pare inevitabilă, românul solicitând toate salariile prevăzute în contract, cele două părți fiind în negocieri.

Ar fi deranjat conducerea clubului prin declarațiile sale

Despre plecarea lui Gâlcă se vorbește tot mai des, încă de luna trecută - după un eșec suferit în campionat, tehnicianul român și-a spus părerea despre conducerea clubului, vorbele sale deranjând oficialii polonezi: „Mi-ar plăcea să vă zic că totul este bine, dar nu e. Mi s-au promis schimbări, însă nu s-a schimbat nimic. Nu știu rețeta pentru a îmbunătăți situația, pentru că promisiunile n-au fost respectate. Dacă aș fi știut că se va întâmpla asta, aș fi părăsit probabil clubul”, a mărturisit, la acea vreme, tehnicianul. 
Antrenorul român a preluat Radomiak, în primăvară, în luna aprilie, iar sezonul trecut s-a clasat pe locul 10, reușind să salveze echipa de la retrogradare, în vreme ce în ediția curentă se află pe a opta poziție, având un bilanț de cinci victorii, patru remize și șase eșecuri. Înainte de a prelua formația din Polonia, Gâlcă era liber de contract, după despărțirea de arabii de la Al-Hazem, de la începutul anului 2022.
De-a lungul carierei sale, Constantin Gâlcă le-a mai antrenat pe UD Almería B, România U17, FCSB, RCD Espanyol, Al-Tawwoun, Al-Fayha, Vejle Boldklub și Al-Hazem, reușind să cucerească trei trofee - titlul, Cupa și Supercupa României cu FCSB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net