Familia lui Messi, ținta unui jaf armat: hoții au plecat cu sacoșe pline cu bani

Familia lui Lionel Messi a trecut din nou prin momente grele, fiind în pericol, după ce mai mulți hoți au atacat cu arme de foc, în cursul zilei de miercuri, mașina în care se aflau părinții soției sale. Potrivit celor relatate de AFP, familia fotbalistului de 36 de ani a fost ținta unui jaf armat, miercuri, în orașul Rosario (aflat la aproximativ 300 de kilometri de capitala Argentinei, Buenos Aires), o maşină care transporta banii proveniţi din profitul unui supermarket deținut de familia soției jucătorului, Antonella Roccuzzo.

Familia lui Leo Messi, victima unui jaf armat (FOTO: EPA)
Familia lui Leo Messi, victima unui jaf armat (FOTO: EPA)

În urma atacului, hoții au deschis au apelat și la folosirea armelor, reușind astfel să fure două sacoşe, care conțineau echivalentul a opt milioane de pesos din încasările reușite, adică 21.500 dolari, bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario. Din fericire, însă, dincolo de pierderea financiară, familia lui Leo Messi a scăpat teafără și nevătămată, nefiind rănită, în ciuda folosirii armelor de foc. Incidentul nu este, însă, nici pe departe, primul de acest gen - în primăvară, în luna martie, unul dintre supermarket-urile din lanțul respectiv a fost mitraliat, în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: „Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul orașului argentinian Rosario) este un narcoman, nu te va proteja”.

Numele lui Messi, folosit într-un context politic

Ancheta desfășurată, la acea vreme, a concluzionat că atacul respectiv nu l-ar fi vizat pe Messi, ci ar fi fost, mai curând, un mod de a atrage atenția, folosindu-se de numele său - primarul Pablo Javkin a afirmat, la vremea respectivă, că atacul a fost legat de politic, având în vedere alegerile locale, care urmau, în perioada aceea.
Între timp, Poliţia din Argentina a anunţat că verifică toate pistele în curs, luând amprente de la faţa locului şi vizionând imaginile de pe camerele video, încercând să stabilească identitatea atacatorilor care i-au pus în pericol pe cei din familia extinsă a lui Messi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net