CSU Craiova, nemulțumită de egalul cu Farul. Necazul lui Eugen Neagoe

CSU Craiova a reușit „să îi smulgă” un punct liderului din Superliga României, Farul Constanța, în meciul de fotbal disputat sâmbătă și încheiat cu 1-1. Rezultatul nu a fost, însă, pe placul tehnicianului de la gruparea oltenilor, Eugen Neagoe, acesta sperând la mai mult din duelul cu Farul, potrivit celor declarate, după meci. 

Eugen Neagoe ar fi vrut mai mult din meciul cu Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)
Eugen Neagoe ar fi vrut mai mult din meciul cu Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)

„Hagi merită felicitări pentru tot ce face, dar azi am dominat-o pe Farul tot meciul. Am luat un gol stupid, nici nu pot să-l descriu, o greșeală a noastră... Dar trebuia să întoarcem jocul. Acel gol stupid, pe care nu pot să îl descriu, a venit pe o greşeală a noastră. În rest, nu am fost în stare să înscriem. Iarăşi portarul echipei adverse a fost cel mai bun jucător al meciului. Am făcut mari portarii adversarelor, am făcut ca portarii echipelor adverse să fie de echipă naţională. Facem greşeli în continuare. Sunt mulţumit că ne dominăm adversarii, ne creăm foarte multe ocazii de a marcat, dar când pierdem de maniera asta puncte, nu este de ajuns. Trebuie să fim mai concentraţi şi să marcăm goluri. În această seară am fost echipa mai bună şi meritam să câştigăm. Echipa a arătat bine, este în creştere evidentă”, a fost discursul tehnicianului de 55 de ani, de la CSU Craiova.

Oltenii, la două puncte distanță de ultimul loc către cupele europene

Oltenii sunt pe locul patru din cele șase posibile din play-off-ul Superligii României, având 37 de puncte, cu 10 mai puțin decât Farul Constanța și cu două față de ultimul loc care dă speranțe de cupe europene, ocupat de CFR Cluj, ardelenii având, însă, un meci mai puțin disputat. Lupta pentru titlu se dă în ultimele etape: Farul are nevoie de o victorie în următorul meci, cu FCSB, pentru a sărbători supremația în competiție. Chiar și un egal i-ar fi suficient, dacă FCSB nu se va impune în duelul cu CFR Cluj, din etapa curentă, programat duminică, de la 21.00 și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Apoi, partida dintre Farul și FCSB se va juca pe 22 mai, de la 20.30.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net