Rapid negociază cu Arsenal pentru aducerea unui fotbalist în Giulești

Ultima actualizare:

Rapid plănuiește „să își întărească” echipa, țintind sus: giuleștenii sunt în tratative cu Arsenal pentru aducerea unui fotbalist. 

Adrian Mutu a dezvăluit că Rapid ar putea face un transfer spectaculos (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu a dezvăluit că Rapid ar putea face un transfer spectaculos (FOTO: Sportpictures)

Concret, este vorba despre Cătălin Cîrjan, românul în vârstă de 20 de ani, care joacă la echipa U21 a clubului londonez. Deși acesta tocmai și-a prelungit înțelerea cu „tunarii”, până în 2024, tehnicianul clubului de sub Podul Grant a declarat că există negocieri pentru o mutare în Giulești. „Clubul e în discuții cu Arsenal și cu jucătorul, o să vedem”, a declarat Adrian Mutu. Tehnicianul a infirmat, însă, zvonurile despre un eventual transfer al lui Mario Balotelli. 

Cătălin Cîrjan, luat în colimator la naționalele de tineret

Recent, Cătălin Cîrjan a fost implicat într-o dispută legată de echipele naționale, existând numeroase critici la adresa sa, în contextul faptului că ar fi refuzat convocarea de la România U20, oferindu-se disponibil doar pentru U21. Replica jucătorului nu a întârziat să apară, acesta declarând conform PlaySport.: „Pentru ca lumea să înțeleagă exact cum au stat lucrurile, trebuie să spun, de la început, că eu am primit o convocare la echipa națională U21. Cei de la Arsenal m-au întrebat dacă doresc să particip și am acceptat imediat. Mai mult decât atât, am și cumpărat bilete de avion pentru mine și pentru părinții mei, deși era obligația Federației să se ocupe de transportul meu. Cu două zile înainte de anunțarea lotului, am fost sunat de domnul Săndoi, care mi-a recomandat să merg, până la urmă, la U20. Vă dați seama că, în primă fază, nu mi-a convenit și i-am argumentat domnului Săndoi de ce nu e în regulă să procedeze așa. Dar i-am spus că îi respect decizia de a nu mă convoca. Mi-a transmis că se va consulta cu colaboratorii dumnealui și că vor lua o decizie. «Păstrăm legătura» au fost ultimele lui cuvinte. N-am mai păstrat nicio legătură, am aflat apoi că nu am fost inclus în niciun lot. Domnul Săndoi mi-a spus că ar fi fost bine sa nu fi refuzat acțiunea din noiembrie, când s-au jucat meciurile cu FC Argeș și cu CSA Steaua”.
Rapid se află pe locul cinci în Superliga României, la 11 puncte distanță de liderul Farul Constanța, dar având încă speranțe la locul trei, ultimul care are șansa cupelor europene, fiind la patru puncte de campioana României, CFR Cluj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net