Duelul care poate decide titlul: FCSB înfruntă CFR și poate deveni campioană

FCSB va primi vizita lui CFR Cluj, într-o confruntare programată, duminică, de la ora 21.00 și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. De altfel, sunt toate șansele ca duelul împotriva campioanei României să doboare recordul de audiență, din acest sezon, situat la peste 31.000 de spectatori, la partida FCSB-Rapid, din Superliga României.

Cele două formații au obținut o remiză, 1-1, în turul play-off-ului (FOTO: Sportpictures)
Cele două formații au obținut o remiză, 1-1, în turul play-off-ului (FOTO: Sportpictures)

Presiunea nu va mai fi doar pe umerii grupării antrenate de Dan Petrescu, dat fiind că ardelenii au ieșit deja din lupta pentru titlu - în ciuda șanselor matematice, scenariul este puțin probabil, având în vedere că mai sunt doar trei etape de disputat. Dacă lider e în continuare, așa cum a obișnuit, pe parcursul sezonului, Farul Constanța, cu 46 de puncte, FCSB e pe locul doi, cu 43, în vreme ce CFR Cluj e abia pe trei, cu 39.

Dan Petrescu ia în calcul să părăsească România

Pe lângă situația din clasament, „Bursucul” a anunțat că și-a pierdut un jucător de bază, înaintea acestui duel: Ermal Krasniqi „s-a rupt” din nou, după ce „a forțat” în confruntarea cu CSU Craiova, jucând accidentat. Tehnicianul de 55 de ani are, însă, misiunea de a-și apăra locul trei în ierarhia Superligii României, dat fiind că duce în preliminariile din Conference League, iar în spatele său se află CSU Craiova, la doar trei puncte și Rapid, la cinci. Totodată, deznodământul ardelenilor, la finele acestui campionat, ar putea însemna și rămânerea sau plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică, dat fiind că antrenorul a anunțat că s-a săturat de fotbalul românesc și ia în calcul să părăsească țara. „Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect. După aia, gata”, a declarat antrenorul, zilele trecute. Nici finanțatorul clujenilor, Neluțu Varga, nu e mai bucuros de situația din România, anunțând și el  că se gândește la retragere.

În schimb, pentru FCSB, va fi un meci de totul sau nimic: dacă FCSB va pierde, iar Farul se va impune la Craiova, atunci echipa lui Gheorghe Hagi va deveni campioană, indiferent de ce se întâmplă în ultimele două runde. Dacă va reuși să-i țină piept lui CFR Cluj și lucrurile i se vor alinia și în etapele următoare, formația din Capitală ar putea lua primul titlu, după o pauză de opt ani, în programul său mai fiind confruntarea directă de la Ovidiu, apoi partida cu Rapid, de pe teren propriu. În manșa tur a play-off-ului, vicecampioana României, FCSB, a obținut un rezultat de egalitate pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, împotriva campioanei en-titre, CFR Cluj, scor 1-1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net