Cum s-a sărbătorit titlul lui Farul: mii de oameni au împânzit Constanța

Ultima actualizare:

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Farul Constanţa a reuşit să-și adjudece titlul din Superliga României, o performanță istorică, sărbătorită așa cum se cuvine. După ce echipa lui Gheorghe Hagi a învins FCSB, duminică, cu 3-2, revenind după ce era condusă cu 0-2, o mulțime de oameni s-au strâns să se bucure de reușita din campionatul românesc.

Gheorghe Hagi, alături de fiica lui, Kira (FOTO: Sportpictures)
Gheorghe Hagi, alături de fiica lui, Kira (FOTO: Sportpictures)

Astfel, luni seară, Piaţa Ovidiu din Constanţa a fost împânzită de susținători ai Farului, veniți să sărbătorească alături de fotbaliștii echipei. Jucătorii, oficialii clubului și simpatizanții acestuia au făcut front comun și au celebrat îndelungă vreme titlul din campionatul românesc. Sărbătoarea a început cu intonarea imnului Farului Constanța și cei prezenți au ovaționat echipa, marea de oameni din piață scandând „Farul, Farul!” și „Suntem noi, campionii României suntem noi!”. Pe scenă au fost zăriți Gheorghe Hagi, soția lui și fiica lor, Kira Hagi. După prezentarea lotului și trofeului de către jucători, spectacolul a continuat cu un foc de artificii, fiind organizat și un concert, pe tot parcursul serii, fotbaliștii Farului fiind solicitați pentru sesiuni de autografe, cel mai popular părând Denis Alibec. 

„Am dovedit că merităm să fim campioni”

„Două echipe care au făcut un fotbal bun, nu ne-am apărat. Până la urmă, am dovedit că merităm să fim campioni. Știam că jucăm acasă foarte bine, că publicul ne împinge de la spate. O să punem în ramă această zi, a fost o zi frumoasă pentru mine. Toate trofeele sunt mari. E mai mare pentru că e fericită toată Constanța, e super. Am știut să atacăm. Le-am zis să avem construcția din spate, trebuie să știi să ieși din spate, mijlocașii să alerge mingea dintr-o parte în alta și atacanții să aibă execuție. Am început foarte prost, am făcut niște greșeli care ne-au costat. Eu zic că toți jucătorii sunt fenomenali, fiecare a făcut ce trebuie. Avem cele mai multe victorii și cele mai puține înfrângeri. Sunt mândru de ei. Noi am planificat foarte bine, în vară. Ei sunt artiștii, ei sunt acolo, noi trebuie să stăm mai în spate și să ieșim, din când în când”, a spus Gică Hagi, după meciul care i-a adus titlul din România. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net