Farul a învins FCSB, scor 3-2, și e noua campioană a României! Hagi: „E o zi de pus în ramă!”

Meci de poveste. Echipa lui Hagi a fost condusă cu 0-2, dar și-a revenit, a învins pe FCSB cu 3-2 și a devenit campioana României. Așadar, rezultatele din ultima etapă a play-off-ul nu vor mai conta, scriu cei de la  GSP.  

Farul, echipa lui Hagi, este noua campioană a României. Foto: Click.
Farul, echipa lui Hagi, este noua campioană a României. Foto: Click.

Trofeul de campioană, ridicat pe acordurile melodiei „We are the champions”

Gică Hagi a primit medalia de antreno. Regele mers în fața peluzei și a cântat alături de fani: „Campionii, campionii!”. 

Ionuț Larie a ridicat trofeul de campioană pe acordurile melodiei „We are the champions”. În plus, cei de la Farul au avut parte și de un spectacol pirotehnic impresionant. 

Cred că meritam 100%. În seara asta sărbătorim, sunt mândru de echipa și de orașul acesta. Îi dedic titlul domnului Hagi. De ce? Pentru că e cel mai bun!”, a spus Denis Alibec.

Gheorghe Hagi: „Am arătat că merităm să câștigăm campionatul"

Hagi a declarat că echipa sa a meritat campionatul. De asemenea, regele a mai spus și faptul că, titlul pe care a reușit să-l câștige acum „e mai mare decât primul”, cel obținut cu Viitorul, în 2017.

S-au întâlnit cele mai bune echipe, în formă amândouă, și-au dorit fotbal, nu și-au dorit să se apere. Am arătat că merităm să câștigăm campionatul, a fost o zi frumoasă pentru mine, de pus în ramă”, a susținut acesta după meci.

Titlul acesta e mai mare decât primul, pentru că e pentru toată Constanța, toată Constanța este fericită! Am crezut tot timpul, ne place să atacăm, le-am zis tot timpul să atacăm.

Am avut de toate în seara asta, cu toate că am început meciul foarte prost. Toți jucătorii sunt fenomenali, avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri, sunt mândru de ei”, a mai declarat Gică Hagi.

Cum o să sărbătorească Farul

Farul va sărbători acest moment istoric. Astăzi, de la ora 13:00, un autocar descoperit îi va plimba pe campioni pe străzile din Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net