Dezbatere în presa scoțiană: ar trebui să renunțe Rangers la Ianis Hagi?

Ultima actualizare:

Trei ani mai târziu, după venirea sa în „curtea” celor de la Rangers, Ianis Hagi încă nu a depășit perioada dificilă, în urma accidentării din 2022. 

Ianis Hagi încă își caută forma dinaintea accidentării (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi încă își caută forma dinaintea accidentării (FOTO: Getty Images)

Sosit pe atunci de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro, fotbalistul de 24 de ani se află încă în căutarea formei de dinainte, iar zvonurile despre o eventuală plecare a sa nu au întârziat să apară.
Jurnaliștii de la Rangersview au dezbătut dacă și în ce măsură ar fi cazul ca formația scoțiană să renunțe la el, iar deznodământul a fost în favoarea românului.
„Hagi și Matondo sunt doi jucători de valoare pe piața transferurilor, fără îndoială. Nu cred că este un secret faptul că va trebui ca Rangers să își autofinanțeze o parte din reconstrucție, așa că este posibil ca unii jucători să fie nevoiți să plece. De asemenea, cred că este corect să spunem că niciunul nu a profitat de oportunități, dar în cazul lui Hagi este diferit. El a avut o accidentare gravă și are nevoie să se recupereze. Nu cred că Rangers se grăbește să-l vândă, dar dacă vine o ofertă atractivă, Ianis poate avea o decizie de luat”
, notează publicația citată, prin „vocea” jurnalistului Stevie Clifford.

Pe lista de interes a lui Celta Vigo sau Galatasaray

Între timp, cota de piață a lui Ianis Hagi a crescut până la 5 milioane de euro, potrivit estimărilor făcute de Transfermarkt, iar mijlocașul nu se gândește să părăsească Rangers, în ciuda zvonurilor despre faptul că s-ar afla pe lista celor de la Celta Vigo sau Galatasaray. „Nu pot controla știrile care apar, ci doar munca mea. Iubesc acești fani și să fiu la Rangers. Mi-am prelungit contractul cu Rangers și sunt dedicat viitorului meu. Ce altceva pot să mai spun? Hai să vorbim despre aceste lucruri, la finalul sezonului”, a fost replica lui Ianis Hagi, în presa scoțiană. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net