Cristiano Ronaldo are un loc pregătit pe „Bernabéu”. Ce speră Real Madrid

Ultima actualizare:

Gruparea de pe „Santiago Bernabéu” nu a uitat parcursul însemnat al lui Cristiano Ronaldo în tricoul lui Real Madrid și are un loc pus deoparte pentru fotbalistul lusitan. Jucătorul de 38 de ani, în prezent legitimat la Al-Nassr, ar putea reveni acolo unde a scris istorie, între 2009 și 2018, de îndată ce își încheie cariera de jucător. 

Cristiano Ronaldo a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid timp de nouă ani (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid timp de nouă ani (FOTO: Getty Images)

Presa internațională, prin „vocea” celor de la Football Transfers, notează că ibericul este așteptat să ocupe poziția de ambasador al clubului din Spania și, în cazul în care își va dori, chiar cu un post de tehnician în cadrul clubului. În acest scenariu, Cristiano Ronaldo ar putea începe cariera în antrenorat la grupele de juniori ale celor de la Real Madrid, urmând modelul lui pe Zinedine Zidane și Raúl González.

Relația cu clubul spaniol, degradată?

Totuși, presa internațională a speculat o degradare a relației fotbalistului cu clubul de pe „Santiago Bernabéu”, pe fondul faptului că jucătorul și-ar fi dorit să revină la echipă, înainte să agreeze înțelegerea din fotbalul saudit, dar conducerea lui Real Madrid și votul antrenorului Carlo Ancelotti ar fi înclinat, mai curând, către un refuz. Dincolo de toate, cifrele lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid sunt impresionante: nu mai puțin de 450 de goluri și 131 de pase decisive, în cele 438 de meciuri jucate pentru formația din Capitala Spaniei. 
Deocamdată, contractul lusitanului cu Al-Nassr este prevăzut până în 2025, cu toate că zvonurile indică o încheiere a carierei de fotbalist profesionist la Sporting Lisabona, grupare la care a debutat în „fotbalul mare”.
Între timp, Cristiano Ronaldo acumulează o avere impresionantă din fotbalul saudit, având cel mai mare salariu de pe glob. Potrivit „Forbes”, averea sa este estimată la 460 de milioane de euro, urmând ca banii primiți de la Al-Nassr aproape să îi dubleze această sumă, în următorii doi ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg