Mesajul surprinzător al lui Hagi pentru soția sa, după câștigarea titlului: „M-a lăsat să cheltui toți banii”

Farul Constanța, echipa antrenată de Gică Hagi (58 de ani) este campioana SuperLigii, ediția 2022-2023! Echipa a câștigat meciul de la Ovidiu cu FCSB, scor 3-2, deși echipa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Gică Hagi și soția lui, Marinela / foto: Captură Digisport4
Gică Hagi și soția lui, Marinela / foto: Captură Digisport4

La finalul meciului de „poveste”, așa cum era de așteptat, Hagi a fost foarte fericit, dar, în același timp, foarte atent la detaliile care au urmat după finalul partidei de ieri.

Așa cum s-a putut observa și în imagini, „Regele” a făcut turul stadionului, s-a oprit să salute galeria și apoi a făcut declarații de presă. Fără Alibec, suspendat, care plângea ca un copil la finalul jocului, Farul a întors scorul de la 0-2, atunci când nimeni nu se aștepta.

Soția lui Hagi, Marinela, o prezență discretă în viața publică

La capitolul mulțumiri, Hagi nu a „uitat-o” pe soția sa, Marinela, pe care a ținut-o de mână în văzul tututor, în timp ce primea medalia de campion.

Marinela este o prezență extrem de discretă în mass-media, ea preferând dintotdeauna să stea „în umbră” și să „muncească” pentru „Rege" și pentru cei doi copii ai lor, Kira și Ianis.

„Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt ... Eu am muncit cu ei, ai au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol ...

Ce mesaj îi dau ei (n.r. Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți”, a spus, printre altele, Hagi, la Digi Sport.

„Am dovedit că merităm să fim campioni”

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, e mândru de elevii săi după victoria de duminică seara, care le-a adus titlul de campion al României.

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine!

E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanţa cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace. Cred că am avut de toate în seara asta chiar dacă am început meciul foarte prost.

Am marcat multe goluri. avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri. Sunt mândru de ei, noi am planificat aceste lucruri din vară, când v-am spus că am o echipă foarte talentată. Când i-am semnat pe Băluţă, pe Nedelcu, pe Louis Munteanu, ştiam că avem o echipă foarte talentată”, a declarat Gheorghe Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net