Cupa României: Petrolul şi Astra au jucat X şi 0

image
Hoban n-a făcut aseară un meci strălucit

S-au chinuit degeaba! Petrolul şi Astra s-au anihilat reciproc timp de 90 de minute şi au terminat 0-0. Florin Marin, la primul meci pe banca celor de la Astra, l-a ţinut în şah pe Răzvan Lucescu, aflat la al treilea rezultat de egalitate din tot atâtea partide.

Cine spera să vadă o ploaie de goluri la Petrolul-Astra s-a înşelat amarnic. Antrenorul gazdelor anunţa un meci închis, iar tabela i-a dat dreptate, deşi ocazii au fost la ambele porţi. „Sunt mulţumit de rezultat, am avut timp scurt la dispoziţie pentru a pregăti meciul, dar rezultatul ne dă speranţe pentru calificare. Ne-am creat situaţii, am controlat jocul 60 de minute, apoi am cedat teren şi i-am lăsat să ne domine. Sper să fim noi cei care ne vom califica", a spus imediat după joc Florin Marin, omul care a renunţat la postul de „secund" al naţionalei pentru a fi „principal" la Astra, în locul lui Isăilă, plecat luni de la echipă.

"Am încercat să facem pressing, dar a fost dificil. Una peste alta resultatul este just. Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. 0-0 e avantaj pentru noi", a spus şi antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu.

Răzvan, ședinţă cu Mutu înainte de joc

Adrian Mutu n-a fost pe teren în meciul cu Astra, însă şi-a susţinut coechipierii din tribune, acolo unde a luat loc şi selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă. Înainte de startul jocului, atacantul Petrolului a coborât la nivelul gazonului şi a discutat câteva minute cu antrenorul Răzvan Lucescu. După ce a terminat „şedinţa" cu Luce jr., Mutu şi-a îmbărbătat coechipierii, apoi s-a retras în lojă.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
01 Lucrari tronson 5 autostrada sibiu pitesti foto Denis Grigorescu jpg
stalpu lucrare canalizare (1) png
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg