Dan Alexa, tată pentru a treia oară! Antrenorul Reșiței a ținut totul secret până acum

Dan Alexa este în prezent antrenorul echipei CSM Reșița. Își dedică o bună parte din timp sferei personale și preferă să se mențină departe de controversele care îl vizează. Persoană discretă din fire, Dan Alexa a făcut, totuși, mărturisiri inedite în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia. 

Dan Alexa a devenit tată pentru a treia oară
Dan Alexa a devenit tată pentru a treia oară

Mulți sunt cei care cunosc cariera lui Dan Alexa și performanțele sale ca sportiv. Amănunte din viața persoanlă a fostului fotbalist ies rareori la lumină. El a fost implicat într-un adevărat scandal după ce a primit o palmă din partea Anamariei Prodan, iar imaginile au ajuns publice.

Citește și: A avut Anamaria Prodan o aventură cu Dan Alexa 

Invitat în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, Dan Alexa a vorbit despre Anamaria Prodan și a subliniat că relația dintre ei nu a fost niciodată una bazată pe iubire, ci doar pe ajutor sincer. În prezent, Dan Alexa și Anamaria Prodan nu mai țin legătura și fiecare dintre ei își vede de propriile planuri, conform spuselor antrenorului CSM Reșița. 

„Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus", a povestit Dan Alexa, potrivit GSP.

Antrenorul este de părere că palma pe care a primit-o de la Anamaria Prodan în iulie 2019 i-a pătat imaginea, însă se bucură că nu a reacționat agresiv. Dorește să lase episodul în urmă și să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru el. 

Dan Alexa este tatăl unui băiețel 

Dan Alexa a vorbit și despre familie. Antrenorul și Izabela au fost căsătoriți până în anul 2016, iar împreună sunt părinții a doi copii. Dan Alexa i-a mărturisit lui Ovidiu Ioanițoaia că a găsit iubirea și liniștea în brațele altei femei.

Mai mult decât atât, Dan Alexa este tatăl unui băiețel! Întrebat dacă la ora actuală are o relație, răspunsul pe care l-a oferit fostul fotbalist a fost unul surprinzător: „Da, am o altă relație și un băiețel", a declarat Alexa. 

Vezi și: Reghecampf, dezvlănțuit la podcastul lui Cătălin Măruță. Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului? 

De-a lungul timpului au existat zvonuri conform cărora între Dan Alexa și Anamaria Prodan ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie și colaborare profesională. Ambii au infirmat speculațiile. Ele au fost alimentate însă de o reacție nervoasă a Anamariei Prodan din anul 2019.

După un meci susținut între Astra-FC Botoşani 2-2, Anamaria Prodan i-a aplicat o palmă lui Dan Alexa, cel care la vremea respectivă antrena echipa din Giurgiu. Cei doi nu au vorbit la acel moment despre lovitură și au susținut că doar au discutat aprins despre jucătorii și strategii. Gurile rele au fost de părere că motivul loviturii a fost cu totul altul și are o explicație mai profundă decât au lăsat de înțeles protagoniștii episodului cu pricina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net