Dan Petrescu crede că nu va sta mult pe bară: "Sper să nu întârzie ofertele"

CLIIMA20120917 0105 1 jpeg
Dan Petrescu (foto: guliver / getty)

Dan Petrescu a reziliat contractul cu Dinamo Moscova şi spune că speră să-şi găsească cât mai repede un nou loc de muncă pentru că nu-i place vacanţa.

"Ne-am despărțit prieteni. Sunt foarte recunoscător pentru experiența de la Dinamo, iar clubul acesta va rămâne în sufletul meu, așa cum s-a întâmplat și cu Kuban. Le urez tot norocul din lume! Dacă a fost precipitată decizia conducerii? Clubul a dorit mai mult, pur și simplu asta se întâmplă în fotbal. În general, eu sunt satisfăcut cu munca pe care am depus-o aici. Toate echipele pe care le-am pregătit au ajuns, sub comanda mea, la un alt nivel.

La Krasnodar am preluat echipa din liga a doua și am lăsat-o pe locul 6 în prima ligă. Dinamo era ultima clasată și am ajuns pe locul 4. În tot acest timp am acordat prea multă atenție fotbalului și prea puțină familiei. Acum vreau să umplu acest gol, să mă port cum trebuie cu cei pe care-i iubesc. Sigur, doresc să continui munca, poate chiar în Rusia. Sunt deschis la negocieri. Când am ajuns la Dinamo, am avut destule oferte, dar le-am refuzat, deoarece eram legat de obligațiile din contract. Sper că acum, când sunt liber, propunerile să nu întârzie să apară", a declarat Dan Petrescu pentru publicația Gazeta.ru.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
radu hossu 1 jpg
image
image
image
image
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg