Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj: începe al patrulea mandat și a semnat pe trei ani

Dan Petrescu nu a rezistat mult departe de CFR Cluj și revine în Gruia pentru a-și începe al patrulea mandat - de data acesta, proiectat pentru următorii trei ani. În vârstă de 56 de ani, cel poreclit „Bursucul” va prelua echipa în vară, urmând ca ultimele șase etape rămase din play-off-ul din Superliga României să fie conduse de Francisc Dican (56 de ani) și Ovidiu Hoban (41 de ani).

Dan Petrescu, gata de al patrulea capitol la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu, gata de al patrulea capitol la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Informația revenirii antrenorului pe banca tehnică a fost confirmată chiar de finanțatorul Ioan Varga. „Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa. Acum, vrem să creionăm o strategie, care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiți că antrenorul-titlu s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a spus Ioan Varga, potrivit „Fanatik”.

Campion de patru ori cu formația din Gruia 

Chiar dacă sumele nu sunt comparabile cu fotbalul internațional, Dan Petrescu a făcut un obicei din a reveni la CFR Cluj, pe care a mai antrenat-o în trei rânduri: iunie 2017-iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019-noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021-iulie 2023 (102 meciuri), palmaresul său de antrenor la CFR Cluj incluzând patru titluri, cucerite în 2018, 2019, 2020, 2022. Astfel, Dan Petrescu revine din fotbalul sud-coreean, acolo unde a antrenat-o pe Jeonbuk Hyundai, în perioada iunie 2023-aprilie 2024, răstimp în care a adunat 38 de meciuri - 15 victorii, 11 remize și 12 înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net