Mirel Rădoi și-a încheiat socotelile în Emirate: „Nu voi tolera niciodată”

Patru luni - atât a durat cea mai recentă „aventură” a lui Mirel Rădoi în Emiratele Arabe Unite, acolo unde antrenorul în vârstă de 43 de ani a pregătit-o pe Al-Jazira FC. Românul semnase un acord de un an și jumătate, începând din luna ianuarie, însă lipsa de rezultate a dus la rezilierea înțelegerii mult mai curând.

Mirel Rădoi, fără echipă, după patru luni de colaborare (FOTO: Instagram)
Mirel Rădoi, fără echipă, după patru luni de colaborare (FOTO: Instagram)

Gruparea de fotbal a anunțat oficial despărțirea de Rădoi, punctând că s-a petrecut de comun acord, urmând ca locul acestuia să fie luat, până la finele sezonului, de Grégory Dufrennes.
Sub comanda sa, Al-Jazira nu a reușit nicio victorie, înregistrând un egal şi patru eşecuri în campionatul intern, dar şi o înfrângere în sferturile de finală ale Cupei Emiratelor Arabe Unite. Atunci când a preluat Rădoi „frâiele”, echipa ocupa locul cinci, fiind la 10 puncte distanță de liderul Al-Wasl, în vreme ce la plecare a lăsat-o pe a opta poziție, la 27 de puncte față de primul loc.

„Nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei”

„Vreau să mulțumesc clubului, jucătorilor și fanilor pentru perioada petrecută în Al-Jazira. Apreciez clubul, pentru că a înțeles dorința mea de a pleca, ambele părți având de câștigat. Datorită modului meu de a fi fost fotbalist, antrenor activ și principiilor care m-au ghidat, nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei. Urez succes clubului si sper că fanii vor continua să susțină echipa îndeaproape, pentru că antrenorii vin și pleacă, dar fanii vor rămâne mereu conectați la club”, a punctat Rădoi prin intermediul contului său de Instagram.
Fostul internaţional român activase, până în ianuarie, tot în Emiratele Arabe Unite, la Al-Bataeh, unde ocupa banca tehnică din mai 2023, lăsând-o, în cele din urmă, pe locul șapte în clasament. Practic, Rădoi continuă ca antrenor misiunea în fotbalul din Emiratele Arabe Unite, după ce a fost activ și ca jucător, jucând atât la Al-Ain în perioada 2011-2014 şi Al-Ahli, în 2014/2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net