Eliminat din Supercupa saudită, Cristiano Ronaldo a amenințat arbitrul cu pumnul

Cristiano Ronaldo „nu a digerat” deloc ușor înfrângerea suferită de echipa sa, Al-Nassr, care a fost eliminată din Supercupa Arabiei Sudite, luni, de către Al-Hilal, aceasta din urmă câștigând meciul de fotbal cu 2-1. La rândul său eliminat, pe final de meci, atacantul portughez a avut o reacție agresivă la adresa arbitrului, situația făcând înconjurul presei internaționale. 

Cristiano Ronaldo, afară din Supercupa Arabiei Saudite (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo, afară din Supercupa Arabiei Saudite (FOTO: EPA)

Lusitanul a părăsit terenul de joc cu patru minute înainte de fluierul final, pentru un gest lipsit de sportivitate, când a lovit un adversar, atunci când tabela arăta 2-0 în favoarea lui Al-Hilal. Revoltat de cartonașul roșu primit, Cristiano Ronaldo a fost surprins de camerele de filmat în timp ce a ridicat ameninţător pumnul spre arbitru, intenționând să îl lovească. 

Se luptă pentru titlu, dar pare tot mai departe de liderul clasamentului

Estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt, Cristiano Ronaldo a ajuns la 39 de ani și are un contract valabil cu Al-Nassr până în vara lui 2025. Gruparea sa se luptă la titlu în campionatul saudit, însă se află la o distanță considerabilă de primul loc. Al-Hilal conduce detașat în clasament, având 77 de puncte, în vreme ce formația portughezului este pe a doua poziție, la 12 puncte distanță. De altfel, Cristiano Ronaldo se pregătește de EURO2024, programat între 14 iunie și 14 iulie, acolo unde lusitanii vor avea de înfruntat Cehia, Turcia și o echipă venită de la baraj. În perspectiva turneului final din Germania, naționala atacantului din campionatul saudit are de partea sa palmaresul, câștigând Campionatul European din anul 2016. Purtătorul banderolei de căpitan la echipa națională, Cristiano Ronaldo are cifrele de partea sa: de la debutul de pe 20 august 2003, atunci când a jucat primul său meci pentru Portugalia, ibericul a adunat 206 de partide și a înscris de nu mai puțin de 128 de ori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net