Dan Petrescu nu mai poate conta pe un titular, „operat de urgență”

Campioana României se va duela cu Rapid, în Giulești, duminică, de la ora 21.00. În vederea acestui meci, dar și a următoarelor etape din campionatul românesc, Dan Petrescu nu mai poate conta pe unul dintre oamenii săi de bază, Mario Camora, operat de apendicită, după ce a acuzat dureri locale. 

Mario Camora va lipsi câteva săptămâni (FOTO: Sportpictures)
Mario Camora va lipsi câteva săptămâni (FOTO: Sportpictures)

Clubul din Cluj-Napoca anunțat că intervenția chirurgicală a decurs bine: „Mario Camora a fost operat astăzi cu succes la Cluj-Napoca! Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută. Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. O. Fodor”, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală. Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!”.

A refuzat să fie operat la Spitalul Universitar din București 

Inițial, fundașul de 35 de ani a ajuns la Spitalul Universitar din București, însă a refuzat să fie operat acolo, preferând Clujul, chiar dacă medicii i-au recomandat ca intervenția să fie cât mai repede. 
Dată fiind situația, este de așteptat ca fotbalistul să aibă nevoie de o lună de recuperare, înainte de a se întoarce pe teren. Mario Camora tocmai își revenise după problemele la genunchiul stâng, în urma unei lovituri primite în meciul cu Universitatea Cluj, câștigat de CFR cu 2-1, weekendul trecut. De altfel, fotbalistul a ratat doar două partide jucate de formația lui Dan Petrescu, în ediția curentă a primului eșalon românesc. 

CFR Cluj se află pe locul trei în clasamentul Superligii României, la nouă puncte distanță de liderul Farul Constanța, față de care are trei meciuri mai puțin disputate. Campioana României are nouă victorii, o remiză și trei înfrângeri, în vreme ce Rapid e cu o poziție mai sus, la un punct distanță, după nouă meciuri câștigate, două egaluri și patru partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net