Victorios, dar fair-play. Gică Hagi: „Craiova merita mai mult”

Farul Constanța a plecat cu toate cele trei puncte din Oltenia, acolo unde a învins-o cu 2-1 pe FCU Craiova 1948, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a din Superliga României.

Farul Constanța a plecat victorioasă din Craiova (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța a plecat victorioasă din Craiova (FOTO: Sportpictures)

Antrenorul constănțenilor, Gică Hagi, a fost onest la finele partidei și a admis că scorul nu a făcut dreptate realității din teren pentru craioveni: „Rezultatul e excelent pentru noi. Puterea de a reveni de la 0-1 pe un teren dificil, cu o echipă care ne-a pus în dificultate mare... Am arătat că ştim să şi luptăm. Portarul este într-o formă foarte bună, mă bucur pentru el. În rest, Craiova a dominat. Asta e, am avut şansă. Doar meritul că am revenit de la 1-0 la 2-1. În rest, felicitări Craiovei că a jucat foarte bine. Din păcate, noi n-am fost cei care eram înainte. Am luat prea multe, în seara asta. Craiova merita mai mult”.

Oltenii au fost cei care „au spart gheața” prin William Baeten ('8), dar constănțenii au reușit să echilibreze până la finele reprizei prin Sebastian Borza ('35), iar Mihai Popescu „a închis” tabela ('51) și a a adus victoria constănțenilor. 
Farul Constanța rămâne în „fotoliul” de lider în primul eșalon românesc, având un avans de opt puncte față de următoarea clasată, aceasta din urmă fiind cu o partidă disputată mai puțin. Gruparea lui Gică Hagi are 11 meciuri câștigate, patru remize și o partidă pierdută. Comparativ, FCU Craiova 1948 ocupă a 13-a poziție din 16 posibile, după patru victorii, tot atâtea egaluri și opt înfrângeri.

Gol ieșit din comun pentru Chindia Târgoviște

Celălalt meci al zilei, care a și deschis etapa, s-a încheiat echilibrat 2-2, Chindia Târgoviște duelându-se cu cei de la FC Botoșani, într-un meci considerat acasă și disputat la Ploiești. Chindia a fost cea care a deschis scorul, printr-un gol ieșit din comun, Doru Papadiuc marcând în primele minute de joc ('3), fără să realizeze, portarul advers Eduard Pap degajând mingea în el. Sebastian Mailat a adus egalarea pentru oaspeți din penalti ('34), Sekou Camara a majorat ('80), iar Daniel Popa a stabilit scorul final și a restabilit egalitatea ('90+4).
Gazdele ocupă locul 12 în clasament, cu patru victorii, tot atâtea remize și șapte înfrângeri, iar botoșănenii se află pe a noua poziție, după patru meciuri câștigate, șapte egaluri și patru partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net