Fotbalist FCSB, victima hackerilor. Câți bani îi cer cei care „i-au spart” contul

Ceea ce acum 20 de ani părea o situație SF, astăzi este una destul de întâlnită, din păcate, numeroși oameni căzând în plasa hackerilor. Cel mai recent, un fotbalist de la FCSB, Bogdan Rusu, a devenit victima unor astfel de oameni, conturile sale de socializare fiind „sparte”. Mai mult decât atât, atacantul din Superliga României este șantajat, cerându-i-se bani pentru a nu fi publicate poze și informații din mesageria privată. 

Bogdan Rusu nu-și găsește locul la FCSB (FOTO: Sportpictures)
Bogdan Rusu nu-și găsește locul la FCSB (FOTO: Sportpictures)

Jucătorul de 32 de ani și-a pierdut accesul la conturile sale de Instagram și Facebook și este amenințat că, dacă nu va achita suma de 1.500 de euro, vor fi date publicității fotografii și date personale, informează „Fanatik”. Între timp, hackerii i-au modificat și adresa de mail și numărul de telefon aferente contului, ceea ce complică procesul de recuperare de către fotbalist. 

Problemele nu se țin departe nici la echipă

Bogdan Rusu s-a alăturat lui FCSB, vara aceasta, clubul achitând suma de 200.000 de euro, cu toate că valoarea sa estimată de Transfermarkt se ridică la peste dublu, 500.000 de euro. Deocamdată, jucătorul nu a reușit să se integreze și nu și-a găsit locul sub comanda lui Nicoale Dică. Mai mult, zilele trecute, după ce FCSB a pierdut dramatic meciul cu Silkeborg, 0-5, din runda a treia din grupele UEFA Conference League, fotbalistul a fost aspru criticat. De-a lungul carierei sale, Bogdan Rusu a evoluat, printre altele, pentru Farul Constanța, FC Hermannstadt, Petrolul Ploiești sau CS Mioveni. 

În Superliga României, FCSB ocupă locul 14 din 16 posibile, având doar 11 puncte în 10 meciuri - două victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri. Speranța de salvare stă în Nicolae Dică, antrenorul de 42 de ani fiind adus la echipă, în vara acestui an. Nici în Conference League lucrurile nu stau mai roz pentru FCSB, aceasta fiind codașa grupei. Gruparea lui Nicolae Dică are un singur punct acumulat în trei meciuri, fără victorie, cu o remiză și două partide pierdute. Liderul grupei este West Ham United cu nouă puncte, fiind urmată de Anderlecht cu puncte și Silkeborg cu trei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net