Giuleștenii își caută revenirea, după înfrângerea cu ultima clasată

Ultima actualizare:

Rapid își pregătește meciul din etapa cu numărul XIII, când întâlnește FC Botoșani, acasă, sâmbătă, de la 21.30. Fotbaliștii lui Adrian Mutu vin după o înfrângere în fața ultimei clasate din Superliga României, Chindia Târgoviște.

Rapid e la trei puncte distanță de liderul clasamentului (FOTO: Sportpictures)
Rapid e la trei puncte distanță de liderul clasamentului (FOTO: Sportpictures)

Chiar dacă FC Botoșani nu traversează o perioadă grozavă, negăsind calea spre victorie de șase etape, antrenorul Mihai Teja s-a arătat optimist, înaintea duelului de sub Podul Grant: „Am demonstrat că putem bate pe oricine, cum la fel putem fi învinși de oricine. Am câștigat la Cluj cu CFR. Nimeni nu ne dădea nicio șansă acolo! Nu văd de ce nu am putea câștiga sau scoate o remiză și în Giulești”. Totuși, statistica e de partea grupării conduse de Adrian Mutu, căci Rapid are victorii pe linia în meciurile disputate pe teren propriu, în acest campionat. 

Rapid are ocazia de a rămâne „strâns” aproape de liderul clasamentului, Farul Constanța, de care o despart trei puncte, formația vișinie având opt victorii și patru înfrângeri. De cealaltă parte, FC Botoșani este printre ultimele grupări din campionat, pe poziția 12 din 16 posibile, după trei meciuri câștigate, patru egaluri și tot atâtea partide pierdute.

Formația vișinie are avantajul stabilității

Adrian Mutu și-a prelungit, în vara aceasta, înțelegerea cu gruparea giuleșteană, a cărei bancă tehnică o va ocupa cel puțin până în vara lui 2025, după ce a preluat-o în primăvara acestui an.

„Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în acelaşi timp sunt concentrat să facem treabă bună şi să reuşim să avem rezultate şi mai bune de-acum încolo. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut şi istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club”, declara Adrian Mutu, când prelua echipa. Până acum, a adunat 23 de meciuri în ipostaza de antrenor al Rapidului, conducându-și echipa spre victorie în mai mult de jumătate din acestea. 

La cei 43 de ani ai săi, antrenorul le-a pregătit, de-a lungul vremii, pe FC Voluntari, Al Wahda U21 și FCU Craiova 1948, fiind totodată și selecționerul  România U21.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net