Dănuț Lupu anunță că se predă azi, pe aeroport. Care este ultima dorință a fostului fotbalist, înainte să meargă la închisoare

Dănuț Lupu, fostul sportiv român, condamnat la închisoare cu suspendare, pentru că a condus fără permis, a anunțat că se va preda, astăzi, la venirea în țară.

Dănuț Lupu va sta câteva luni în închisoare / foto: arhivă
Dănuț Lupu va sta câteva luni în închisoare / foto: arhivă

Fostul mare fotbalist al României se întoarce astăzi din Dubai și a cerut ca lucrurile să se desfășoare normal pe aeroport și să nu se creeze prea multă vâlvă.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau, așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a transmis Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Trebuia să se predea la penitenciarul Rahova

Dănuț Lupu a fost condamnat zilele trecute la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a condus în mai multe rânduri cu permisul anulat.

Inițial trebuia să se predea direct la Peniterciarul Rahova, dar având în vedere că nu se afla în țară când s-a pronunțat sentința, locul a fost schimbat. „Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. ironic), dar așa?”, a fost reacția lui Lupu după ce a aflat că va trebui să meargă la închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net