Din nou lideri: FCSB, victorie categorică în duelul cu CSU Craiova

Ultima actualizare:

FCSB a câștigat confruntarea cu CS Universitatea Craiova, disputată sâmbătă și încheiată cu 3-0 pentru formația de lângă Capitală. Cel care a deschis scorul a fost Darius Olaru ('13), muntenegreanul Risto Radunović majorând ('21) și același Darius Olaru „închizând” tabela, încă din prima repriză ('45). Meciul a fost și primul ca titular pentru fundașul central sud-african Siyabonga Ngezana, sosit la FCSB, în această vară.

FCSB a învins echipa oltenilor (FOTO: Sportpictures)
FCSB a învins echipa oltenilor (FOTO: Sportpictures)

„O seară foarte bună! Am reuşit să ne facem jocul şi important este că am câştigat trei puncte foarte importante. Mă bucur că mi-a ieşit jocul, până acum şi sper să continui pe aceeaşi linie şi să-mi ajut echipa. Am văzut că, înainte de meci, foarte multă lume o vedea pe Craiova favorită, dar ştiam că toţi cei care vor intra pe teren în locul celor suspendaţi sau accidentaţi vor da totul, pentru că avem o echipă bună”, a declarat autorul „dublei” din etapa a VIII-a, Darius Olaru. „Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort. Au trebuit să aibă atitudine și disciplină. Au trebuit să fie agresivi și asta a fost cheia către victorie! Marea realizare e atitudinea pe care am avut-o. Nu am schimbat nimic, am urmat același program, dar ce am văzut de la jucători a fost că și-au dorit victoria. Trebuie să rămânem cu atitudinea și mentalitatea asta pentru restul meciurilor”, a comentat, mulțumit, ocupantul băncii tehnice a lui FCSB, Elias Charalambous. Antrenorul lui CSU Craiova, Laurențiu Reghecampf, „nu a digerat” prea bine înfrângerea din Superliga României. „Prima repriză a fost foarte slabă, din multe puncte de vedere. Nu am fost agresivi, am primit goluri din posesia noastră. Sunt multe momente când arătăm ca o echipă normală, nu arătăm ca o echipă care îşi doreşte să câştige... Poate nu am ales cei mai buni jucători pentru primul 11. Poate unii trebuie să pună mai mult suflet în ceea ce fac! Cel mai tare mă deranjează atitudinea. Că primim goluri foarte uşor, că nu intrăm în contacte cu adversarii. Bineînţeles că îmi reproşez multe şi mie. Faptul că am pierdut azi este şi vina mea! Vor fi luate decizii privind randamentul jucătorilor la antrenament, la meciuri”, a punctat tehnicianul.

Lideri pentru câteva clipe

„Chiar nu-mi găsesc cuvintele… Am făcut o primă repriză foarte slabă, am primit trei goluri, ca niciodată... În repriza a doua, ne-am creat câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. În prima repriză, am pierdut foarte repede mingea. Când am intrat la pauză, nu-mi venea să cred! Chiar nu înţelegeam ce s-a întâmplat. A vorbit Mister cu noi şi am avut altă faţă, în repriza a doua, a conchis atacantul oltenilor, Andrei Ivan. Grație acestei victorii, FCSB a revenit în ipostaza de lider al Superligii României, având un avans de două puncte față de următoarea clasată și numărând șase victorii și o singură înfrângere, în condițiile în care are o partidă mai puțin disputată. Comparativ, CS Universitatea Craiova se află tot pe podium, pe a treia poziție, cu patru confruntări câștigate, două remize și tot atâtea meciuri pierdute.
Tot sâmbătă, CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, câștigând cu 4-1 în deplasare. Ardelenii au fost, pentru scurtă vreme, lideri în clasamentul Superligii României, până să fie detronați de FCSB. CFR Cluj ocupă locul secund, cu cinci victorii, o remiză și o înfrângere, având un meci mai puțin disputat, în vreme ce FC Voluntari se află pe a șasea poziție, ultima care duce în play-off, cu trei dueluri de fotbal câștigate, un egal și patru partide pierdute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net