FCSB-CSU Craiova, meciul etapei: s-au vândut până în jumătate din bilete

Ultima actualizare:

FCSB și CSU Universitatea Craiova își măsoară forțele în meciul etapei din Superliga României, sâmbătă, de la 21.45, partidă transmisă de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. În contextul în care Arena Națională este indisponibilă, formația de lângă Capitală a solicitat să evolueze pe arena altei echipe, oprindu-și atenția în Ghencea, până vineri vânzându-se aproximativ 11.000 de bilete, din totalul celor 28.000, cât e capacitatea Stadionului Steaua. 

image

Confruntarea va avea o însemnătate specială pentru antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, care va bifa cel de-al 200-lea său joc ca „principal” în primul eșalon românesc. „Mă leagă multe amintiri de stadionul Ghencea și e o premieră pe noua arenă. Sper să fie de bun augur și să avem parte de un rezultat pozitiv!”, a declarat tehnicianul. De altfel, bilanțul său este unul îmbucurător: Laurențiu Reghecampf numără 115 victorii, 45 de egaluri și 39 de înfrângeri în campionatul românesc, având un procentaj de 65,3% puncte câștigate.
De-a lungul carierei sale, a antrenat cinci formații aliniate în primul eșalon din țara noastră: FCU Craiova, unde a stat opt meciuri pe banca tehnică, Gloria Bistrița, la care a rămas 12 partide, Chiajna, unde a prins 16 confruntări, FCSB, la care a rezistat 120 de meciuri și, în cele din urmă, CSU Craiova, având 43 de partide. „Nu este ușoară meseria de antrenor. Este stres, foarte multă presiune, fiecare antrenor, jucător, arbitru sau conducător intră în atmosfera acestui fenomen și nu este ușor! Dacă pui suflet și trăiești pentru echipa respectivă, ai parte și de astfel de momente. Trebuie să avem mai multă grijă de noi. Este foarte mult stres”, a fost concluzia antrenorului de 47 de ani. 

Aniversare importantă pentru echipa oltenilor

Aniversarea principală, însă, este legată de istoria echipei de fotbal din Oltenia: gruparea împlinește 75 de ani de existenţă, pe 5 septembrie, o ocazie în plus pentru suporterii ei de a se mobiliza. „Oricum, nu jucăm cu Steaua! Nu îngroşaţi rândurile turmei!”, a fost parte din mesajul transmis de Peluza Nord Craiova, prin intermediul paginii sale de Facebook, oaspeții având alocate 1.500 de bilete la meciul din Capitală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net