Dinamo nu a putut ghici Viitorul. A pierdut cu 2-3 acasă

Ultima actualizare:

Pentru Cornel Ţălnar, acesta a fost, mai mult ca sigur, ultimul meci disputat pe propriul teren în calitate de antrenor al lui Dinamo. Fără să se numere printre favoriţii noii conduceri nici când echipa obţinea puncte preţioase, „Ţânţarul" îşi poate pregăti deja bagajele.

Cu trei înfrângeri în ultimele trei etape, dinamoviştii nu numai că au ieşit din lupta pentru cupele europene, dar au şanse să încheie pe cel mai slab loc în campionat de după Revoluţie. Paradoxal, deşi vorbim de o echipă de tradiţie în România, variantele de înlocuire ale antrenorului sunt foarte reduse, acest lucru fiind explicabil şi prin salariul mic oferit la o echipă cu pretenţiile „câinilor": în jur de 3.000 de euro pe lună. Practic, în acest moment pe postul lui Ţălnar candidează doi tehnicieni: Tibor Selymes, care e la echipa secundă a clubului, şi Ionuţ Badea, care e liber de contract.

Chiar dacă rezultatele din ultimele două etape ale constănţenilor sunt considerate suspecte de microbişti - i-au bîtut la Bucureşti pe Steaua cu 5-2 şi Dinamo cu 3-2 - constănţenii îşi văd de treaba lor. Cătălin Anghel, antrenorul formaţiei, spune că victoria de vineri reprezintă „încununarea unei munci de mai bine de trei ani. Simţim o bucurie imensă, meritul cel mai mare îl au jucătorii, care încep să se maturizeze. Merită felicitaţi pentru că au avut câteva meciuri cu presiune, din care au reuşit să adune punctele de care aveau mare nevoie. Dinamo nu a avut o zi tocmai bună, dar eu cred că Steaua şi Dinamo sunt cele mai bune. Au fost foarte multe voci după meciul cu Steaua, care ne-au acuzat", a declarat Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net