Dragomir: "Arbitri străini, doar dacă ai noştri fac praf primele cinci etape"

CLIIMA20110908 0035 1 jpeg
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că în cazul în care arbitrii români vor strica meciurile, atunci vor veni "fluieraşi străini".

"Aşteptăm ca arbitrajele să se îmbunătăţească. Noi nu dorim arbitri străini. Aşteptăm cinci etape şi dacă meciurile vor fi făcute iar praf, vor veni arbitri străini!

Cel care cere şi plăteşte diferenţa de arbitraj. Baremurile revin la jumătate în acest retur. Un arbitru primeşte 25 de milioane pe meci. Într-o ecomonie a României în care salariul României este de 200 de euro, noi plătim de peste trei ori pe săptămână arbitrajul.

Trecem printr-o perioadă grea şi noi, cluburile, sper să înţeleagă arbitrii. Suma de 84 de milioane nu se mai impune a fi dată către CCA. FRF le alocă peste 500.000 de euro, o sumă extraordinar de  mare faţă de economia acestei ţări şi de ce poate realiza FRF.

Baremurile la observatori nu s-au redus, dar dacă această calitate a observărilor va fi tot aşa, pe nepotisme şi pe interese, vom scoate jumătate din acest barem. Cei care au rude de gradele 1, 2 sau 3 să nu mai fie pe funcţii. Aşa cred conducătorii, că în felul acesta se va îmbunătăţi arbitrajul românesc, care se pare că este într-un moment critic", a spus Dumitr Dragomir la GSP TV.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Mircea Badea jpg
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali