Dragomir crede că Rapid - Steaua trebuia jucat pe Arena Naţională. Vezi câţi bani ar fi luat giuleştenii şi de ce nu s-a făcut asta!

Ultima actualizare:

    Dragomir
Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că în locul conducătorilor Rapidului ar fi stabilit ca partida cu Steaua, de duminică, să se dispute pe Arena Naţională, caz în care ar fi obţinut 1 milion de euro din vânzarea biletelor.

"E un clasic al Bucureştiului. Din punct de vedere istoric este un meci extraordinar. Eu să fi fost în locul celor de la Rapid jucam pe Arena Naţională şi făceam încasări pentru toată primăvara. Făceam un milion de euro încasări acolo, vă spun sigur. Dar pentru asta trebuie manageri cărora să le placă banii. De aia vine lumea la Steaua, Gigi Becali e un şef de marketing ieşit din comun. În proporţie de 60-70 la sută stadioanele se umplu datorită lui Becali. Ştie să facă marketing ca nimeni altul", a spus Dragomir.

Se pare că şefii Rapidului au avut totuşi iniţial această idee de a muta Rapid - Steaua pe Arena Naţională, dar au renunţat la presiunea şi rugăminţile fanilor. Argumentul a fost acela că se vor strânge bani, dar Rapid ar urma să joace ca în deplasare acest meci şi asta ar avantaja-o pe Steaua, căreia nu-i place să joace sub presiunea din Giuleşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net