Duel de zile mari în Cluj, în grupele din Cupa României

Ultima actualizare:

Cea de-a treia zi a primei etape din grupele Cupei României aduce două meciuri mai importante în atenție: cel dintre Petrolul Ploiești și deținătoarea trofeului, Sepsi Sfântu Gheorghe și duelul local dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. 

Jucătorii principali de la CFR au toate șansele să se odihnească în Cupă (FOTO: Sportpictures)
Jucătorii principali de la CFR au toate șansele să se odihnească în Cupă (FOTO: Sportpictures)

Petrolul Ploiești înfruntă echipa care a câștigat trofeul competiției într-o perioadă în care echipa prahoveană este tensionată, pe fondul situației cu Gabriel Tamaș. După ce a apărut o înregistrare audio, în care fotbalistul înjura atât conducerea clubului, cât și suporterii acestuia, drumurile par să se separe.

„Sincer, dar chiar foarte sincer, vă spun că nu prea mai vreau să discut nimic de subiectul Tamaș. Pentru noi el este un caz închis. Ne-am întâlnit și a semnat rezilierea începând cu data de 14 octombrie. Vă mai pot spune că el a primit de la noi la mână și o hârtie în care i se permite să se antreneze cu orice echipă dorește, dar nu poate să și joace la formația respectivă până în următoarea perioadă de transferuri. Abia atunci poate să facă și acest lucru. Acum nu îl mai poate legitima nimeni”, a declarat pentru „Prosport” președintele clubului, Costel Lazăr. 

Dan Petrescu nu vede o miză în Cupa României

Petrolul Ploiești ocupă locul nouă în Superliga României, cu cinci victorii, două remize și șapte înfrângeri, iar Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe șase, cu cinci meciuri câștigate, patru egaluri și cinci partide pierdute.

În celălalt meci așteptat al zilei, cele două echipe din Cluj își vor căuta „dreptatea”. „În Cupa României vom folosi două echipe diferite. Noi avem două competiţii care ne interesează: campionatul şi cupele europene. În Cupa României vom folosi alţi jucători, îi vom odihni pe titularii obişnuiţi”, a prefațat partida antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

CFR Cluj se află pe podiumul Superligii României, la opt puncte distanță de liderul Farul Constanța, față de care are două meciuri mai puțin disputate. Bilanțul grupării lui Dan Petrescu este de opt victorii, o remiză și trei înfrângeri. Comparativ, Universitatea Cluj e pe a 14-a poziție din 16 posibile, după trei meciuri câștigate, cinci egaluri și șase partide pierdute. 

Meciurile de joi, din Cupa României

Oţelul Galaţi - CS Mioveni: 15.00
Minaur Baia Mare - FC Argeș: 15.30
Petrolul Ploiești - Sepsi Sfântu Gheorghe: 18.15
Universitatea Cluj - CFR Cluj: 21.00

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net