Duelul declarațiilor, înainte de CFR Cluj - FCSB. De ce se teme Dan Petrescu

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB, programat duminică, de la ora 21.00, e de așteptat să fie unul tare, partida fiind difuzată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Dan Petrescu nu e foarte optimist înainte de meciul cu FCSB (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu nu e foarte optimist înainte de meciul cu FCSB (FOTO: Sportpictures)

Așa cum îi stă în fire, tehnicianul ardelenilor s-a arătat rezervat, la conferința de presă organizată înaintea meciului din Gruia: „Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. Malele e accidentat, în rest să vedem. Manea, dacă poate să se antreneze azi e bine, dacă nu nici el nu va juca. (n.r. dacă lipsa lui Coman și Dawa, suspendați la FCSB, contează) Nu cred, au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de cinci ani, era greu să ne mai ajungă (n.r. FCSB, în cazul unui eșec). Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice. Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa. În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal, în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a punctat Dan Petrescu.

La rândul său, antrenorul oficial al lui FCSB, Leo Strizu (n.r. Mihai Pintilii fiind practic la „cârma” echipei), a declarat: „Echipa e mobilizată, mergem să luăm trei puncte. Cam atât pot să vă spun. Ne interesează doar să câștigăm. Orice meci ne afectează șansele la titlu. În continuare, din punctul meu de vedere, campionatul se joacă. Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. înfrângerea cu Farul, 2-3). Da, a fost un șoc, dar a durat foarte puțin. Am avut de învățat. Ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales cei din atac, care au și valoare. Mergem să câștigăm, trebuie să înscriem pentru asta. Și Omrani și Edjouma merg la Cluj”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net