Farul - CFR Cluj, duel de cinci stele. Care sunt temerile lui Dan Petrescu

Primul meci „tare” din 2023 le aduce față în față pe două dintre cele mai puternice echipe din campionatul țării noastre: liderul Superligii, Farul Constanța și campioana României, CFR Cluj. Duelul se dispută pe stadionul din Ovidiu, luni, de la ora 20.00, meciurile din primul eșalon românesc fiind difuzate de DigiSport1, OrangeSport1 și PrimaSport1.

Liderul Farul înfruntă campioana CFR (FOTO: Sportpictures)
Liderul Farul înfruntă campioana CFR (FOTO: Sportpictures)

„Primul meci este foarte dificil. Jucăm împotriva echipei de pe primul loc. Meci complicat, mereu a fost așa la Constanța. Eu știu ce mă așteaptă, sper că și jucătorii știu. Va fi un meci foarte greu, sper să ghicesc echipa de start și schimbările. Presiune e pe amândouă. Dar Farul nu se gândea la început că o să fie pe primul loc, așa că nu e prea mare presiune pe ei. Vor avea stadionul plin. Tot timpul au fost ajutați de fani, care au pus mereu presiune pe noi și pe arbitri. Chiar dacă e primul meci, nu o să arate ca primul meci. Jocul va avea intensitate, ambele echipe vor face presing. Au făcut achiziții bune. Boli (n.r. Kévin Boli, ex-CFR, actual Farul) a câștigat campionatul și cu noi, și cu ei. E clar că vor să câștige titlul. Normal că preferam alt adversar, decât echipa de pe primul loc. Dar măcar vom trece peste ei dacă vom câștiga. Va fi foarte greu, știm și noi ce meciuri au fost acolo. Am văzut și meciurile lor de pregătire, au jucat bine”, a punctat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în conferința dinainte de meciul din Superliga României.

Situația în clasament este una extrem de strânsă: cu toate că nimeni nu a putut să detroneze Farul, de la instaurarea în „fotoliul” de lider, CFR Cluj a reușit să se apropie la un singur punct distanță. În ultimul meci din 2022, gazdele au obținut doar un egal în deplasarea de la FC Voluntari, în vreme ce ardelenii au pierdut acasă cu FC Hermannstadt. În vederea acestui duel, campioana României nu se va putea baza pe Mário Camora și Denis Kolinger, suspendați, dar nici pe patru noi-veniți, încă nepuși la punct cu pregătirea fizică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net