Duelul problemelor: ezitanta Farul primește vizita „accidentatei” Sepsi

Ultima actualizare:

Farul Constanța primește vizita lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, de la ora 21.30, într-un meci care contează pentru etapa a XI-a din Superliga României, televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

Farul Constanța primește vizita lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța primește vizita lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (FOTO: Sportpictures)

Campioana României are parte de un parcurs „scârțâit”, până acum, în sezonul curent, nereușind să găsească încă un echilibru și părând „stoarsă” de energie. Totuși, Farul Constanța are avantajul unui moral ceva mai bun, după victoria din etapa trecută, când a învins Dinamo cu 2-0, chiar dacă doar câteva zile mai târziu a suferit o înfrângere în fața celor de la FC Voluntari, 0-2, în grupele Cupei României.
„Mi-am asumat această decizie, trebuia să le dau oportunități și celorlalți, avem foarte mulți jucători în lot. A fost un test pentru ei (n.r. meciul cu FC Voluntari), din păcate l-au picat și de aici o să începem să reflectăm... Suntem în luna septembrie. La Constanța au rămas 10 jucători. Lotul tot ăsta va fi, până în iarnă. Va trebui să evaluăm care merită, care nu merită! Chiar trebuie să facem acest lucru. Nu putem să pierdem meciuri... E o perioadă la fel ca toate perioadele. E un club care crește și se dezvoltă, dar nu suntem obișnuiți noi cu campionate, cu titluri. Da, am avut un an foarte bun anul trecut, dar trebuie să-l uităm ușor, ușor. Trebuie să ne concentrăm pe campionat”, a fost semnalul de alarmă tras de Gheorghe Hagi, înaintea duelului de fotbal cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, probleme mari cu accidentările

Pe de altă parte, covăsnenii vin după două înfrângeri: un categoric 5-2 adjudecat de FCSB și un mai „blând” 2-1 în favoarea celor de la CS Universitatea Craiova, dar și o remiză scoasă în Cupa României cu Hermannstadt, 1-1. Însă formația lui Liviu Ciobotariu are dificultăți de altă natură și încă unele stringente. „Problemele noastre par să nu se mai termine, avem foarte mulți jucători accidentați. Rodríguez, Păun, Oteliță, Debeljuh, acum Ciobi, avem pe Rența, under-ul nostru care este suspendat pentru meciul următor... Oroian a simțit și el ceva la picioare, deci are probleme musculare. De asta spun, trecem printr-o perioadă foarte grea și aici mă refer în special la situația jucătorilor accidentați, parcă nu se mai termină! În această săptămână și săptămâna trecută a fost un taifun pentru noi, în ceea ce privește accidentările. Sper să mai recuperăm dintre jucători, pentru că situația este delicată... Avem un lot, într-adevăr, echilibrat valoric, dar suntem mult mai puternici, atunci când suntem toți apți de joc”, a răbufnit tehnicianul.
În această ediție de campionat, gruparea lui Gheorghe Hagi a reușit să adune, deocamdată, doar 12 puncte în nouă partide, având cu una mai puțin disputată față de celelalte echipe din clasament și numărând patru victorii și cinci înfrângeri. De cealaltă parte, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe are același punctaj, obținut din trei meciuri câștigate, tot atâtea egaluri și două partide pierdute. Cele două formații, însă, au toate șansele să se califice în play-off-ul competiției, dat fiind că în acest moment sunt la doar două puncte distanță de ultimul loc care duce în lupta superioară a campionatului.

Voluntari înfruntă „Bătrâna Doamnă”

Etapa a XI-a le mai aduce față în față, tot astăzi, pe UTA Arad și FC Voluntari, programate de la 14.30. Meciul se anunță a fi unul echilibrat valoric, dar fiind că ambele echipe își împart locurile inferioare din clasamentul intern. „Bătrâna Doamnă” este pe locul 14 din cele 16 posibile, cu opt puncte acumulate în nouă meciuri și având o confruntare de recuperat, în vreme ce FC Voluntari e doar cu o poziție mai sus, având 10 puncte în tot atâtea partide disputate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net