Dulca, după succesul ”tricolorilor” mici cu Luxemburg:”M-au nemulțumit multe lucruri”

image
Cristi Dulca

Naționala U21 a României a trecut cu 4-0 de Luxemburg, însă succesul categoric nu l-a mulțumit pe deplin pe selecționerul Cristi Dulca.

"Este un rezultat bun. În prima repriză a fost un joc mai puţin bun făcut de noi. Ne-am revenit în a doua repriză. Dar până la urmă important este rezultatul. Important e că am marcat, că suntem încă în cărţile calificării. Sperăm să venim neînvinşi din Danemarca. Mă tem de noi în primul rând, se vede lipsa de jocuri a unor jucători, la Olteanu, Hodorogea... Trebuie să pregătim bine jocul, este o deplasare grea. Să ne revenim, au fost şi lucruri care nu m-au mulţumit, concentrare, pase greşite", a spus Dulca la Digi Sport.

România va întâlni în următorul meci din grupa 5 a preliminariilor Euro-2017 liderul grupei, Danemarca, la data de 6 septembrie, în deplasare.

Danemarca are 19 puncte şi şapte jocuri, unul mai mult decât România, aflată pe locul doi, cu 16 puncte. Pe poziţia a treia se află Ţara Galilor, cu 12 puncte (8 jocuri), urmată de Bulgaria - 11 puncte (7 jocuri), Luxemburg - două puncte (7 jocuri) şi Armenia - un punct (7 jocuri).

Câştigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecţionate care vor merge la Euro 2017 din Polonia.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
Ministrul german al Apărării Lambrecht a vizitat Odesa FOTO Profimedia
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg