După 30 de ani

Ultima actualizare:

De fiecare dată, când a fost vorba de partide eliminatorii, italienii au mers mai departe. Paradoxal, un club care a fost ras de pe harta fotbalului românesc, Universitatea Craiova, a reuşit ultima mare performanţă în faţa unor peninsulari. În 1982, Ştiinţa a eliminat Fiorentina în turul I al Cupei UEFA, după o victorie cu 3-1 la Craiova şi o înfrângere, 0-1, în deplasare. Pentru Adrian Porumboiu o eventuală calificare în dauna Inter-ului ar fi mai importantă decât orice victorie în Liga I.

De altfel, patronul galben-verzilor a şi mărturisit că nu prea s-ar mai gândi la derby-ul de luni cu Steaua (21.30 / Digi Sport), dacă echipa sa va câştiga prima manşa cu milanezii.„Când joci în faţa unei echipe precum Inter consumul e imens, atât înainte, cât şi după partidă. Aş alege o victorie cu Inter în faţa uneia cu Steaua. Nu se pune problema să băgăm echipa secundă cu italienii pentru a odihni titularii", a anunţat Porumboiu.

Aseară târziu, vasluienii au ajuns la un acord cu Digi Sport pentru ca partida de la Piatra Neamţ să fie transmisă live. Porumboiu luase în calcul ca jocul să nu fie transmis nici în România, nici în Italia, dacă nu ar fi primit suma dorită.„Din păcate, pentru televiziuni, nu e criză când încasează, ci doar când trebuie să dea bani.

Iniţial, ne făcuseră nişte oferte jenante. Vorbim despre sume care sunt demne de un amical jucat în Antalya. Cred că televiziunile ne cred mai fraieri decât alţii. Sincer, te şi simţi jignit când vezi ce sume ne-au propus", ne-a spus Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net