Echipa Barcelonei a dat în mintea copiilor


    Copiii starurilor Barcelonei  au făcut deliciul serii  Cupei Spaniei
Copiii starurilor Barcelonei au făcut deliciul serii Cupei Spaniei

Barça a triumfat duminică în faţa celor de la Sevilla, 2-0, dar la festivitatea de premiere nu jucătorii şi antrenorii au fost în centrul atenţiei, ci copiii lor.

„Extratereştrii” au avut nevoie de prelungiri pentru a cuceri trofeul. S-au impus cu 2-0 în prelungiri, goluri Alba şi Neymar, Messi fiind cel care a pasat decisiv de fiecare dată. „Am luptat din greu, am suferit, dar în final am reuşit să câştigăm împreună”, a spus starul echipei.

Totuşi, vedeta a pălit în faţa fiului său Thiago, adus pe teren de mama sa, Antonella. La fel au procedat şi ceilalţi jucători sau cei din staff-ul tehnic, iar în scurt timp aveai impresia că grădiniţa Barcelonei s-a mutat pe gazonul de pe „Calderon”. Tehnicianul Luis Enrique sau Neymar îşi duceau copiii pe umeri, micuţii având în mâini şi câte o copie în miniatură a Cupei, Suarez îşi strângea urmaşii în braţe, iar apoi, la poza de grup, tot juniorii au apărut în cadrele restrânse ale trofeului. “Să faci dubla e dificil, să câştigi de două ori la rând e deja un reper. Mă consider catalan şi nu pot fi mai mândru de atât. Avem o echipă de campioni, iar în acest sezon am obţinut patru trofee din cele şase puse în joc”, a spus euforic antrenorul Enrique. 

Thiago i-a luat  faţa celebrului  său tată, Messi
Thiago i-a luat faţa celebrului său tată, Messi
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Machiaj simplu de seară
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg