Ei sunt stăpânii Asiei

În Emiratele Arabe Unite a devenit deja o obişnuinţă ca echipele antrenate de Olăroiu să fie în prim-plan. Astfel, după două titluri consecutive cu Al-Ain, Oli s-a mutat la Al-Ahli, dar fostul tehnician al Stelei e tot pe primul loc.

După şase etape, formaţia lui Olăroiu are punctaj maxim, la şase lungimi de următoarea clasată. Tot pe primul loc îl regăsim şi pe Răzvan Lucescu în prima ligă din Qatar.

La al doilea sezon pe banca lui El Jaish, fostul selecţioner e pe cai mari în ţara care va organiza Mondialul din 2022. „Violeţii" antrenaţi de Lucescu Jr. n-au pierdut nici un meci în primele şapte runde. El Jaish şi-a depus serios candidatura la obţinerea titlului de campioană, primul din istorie.

Minuni face şi fostul dinamovist Ion Marin la conducerea campioanei din Kuweit, Al-Kuweit. Cu obiectivul de a-şi apăra titlul cucerit anul trecut, formaţia lui „Săpăligă" a pornit ca din puşcă, adunând şapte victorii din tot atâtea meciuri.

La finalul săptămânii trecute, Ion Marin şi-a trecut în palmares pentru a doua oară consecutiv AFC Cup (competiţie echivalentă în Asia cu Europa League).

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
albina pexels com jpg
Târgul de Crăciun din Budapesta Ungaria în 2021 Foto colaj Daciana Stoica jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg