«El Chapo» Guzman, patron la Chelsea?


    Londonezii sunt pe locul 14 în Premier LeagueFoto: AP
Londonezii sunt pe locul 14 în Premier LeagueFoto: AP

Cel mai mare şoc în lumea fotbalului ar fi fost vânzarea clubului Chelsea, patronat de Roman Abramo­vici. Nu tranzacţia în sine ar fi făcut vâlvă, ci omul care ar fi dorit să cumpere clubul londonez: nimeni altul decât interlopul “El Chapo”, capturat săptămâna trecută în statul său natal, Sinaloa, din Mexic.

Cum ar fi arătat Chelsea dacă ar fi intrat pe mâna liderului absolut în materie de trafic de droguri? Nu este o glumă, potrivit jurnaliştilor spanioli de la cotidianul Sport!, interlopul mexican, a cărui avere este uriaşă, ar fi fost interesat să cumpere echipa londoneză de la magnatul rus Roman Abramovici.

simeon stalpnicul png

”Poliţia mexicană a discutat cu mai multe persoane din anturajul lui «Chapo» Guzman şi a ajuns la concluzia că acesta avea intenţia să cumpere Chelsea, club evaluat la 870 de milioane de euro. Averea lui Guzman este atât de mare încât ar putea cumpăra, fără probleme, cluburi precum Manchester City (863 milioane de euro), AC Milan (856 milioane) sau Juventus (850 milioane)”, a scris sport.es.

Povestea lui ”El Chapo” a stârnit de luni bune interesul lumii. El a evadat în iulie 2015 din penitenciarul de maximă securitate Altiplano, fugind printr-un tunel săpat de membrii cartelului de droguri pe care îl conduce. A fost capturat vinerea trecută, după ce forţele mexicane au luat cu asalt o casă din oraşul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal Sinaloa.

Autorităţile mexicane au anunţat că îl vor extrăda pe “El Chapo” în SUA, unde este acuzat de trafic de droguri în legătură cu cartelul pe care îl conduce. La trei luni după ce a evadat, Guzman i-a acordat un interviu actorului Sean Penn pentru revista Rolling Stone, în care a vorbit despre operaţiunile sale cu droguri, afirmând că furnizează “mai multă heroină, metamfetamină, cocaină şi marijuana decât oricine”.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg