Emil Săndoi își întâlnește marea iubire

Meciurile cu Universitatea sunt mereu speciale pentru Emil Săndoi, așa că nici partida din această seară nu va face excepție. Programată de la ora 20.30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, partida este foarte importantă în special pentru gazde, care se află în luptă pentru calificarea în play-off.

Emil Săndoi (FOTO: Sportpictures)
Emil Săndoi (FOTO: Sportpictures)

Pentru Universitatea Craiova, campionatul a început bine, apoi la finalul turului și începutul returului a fost un dezastru, iar acum nimeni nu poate spune exact care este valoarea echipei, pentru că fluctuațiile par a face parte din pregătirea tactică a formației oltene. Drept urmare, gruparea antrenată de Laurențiu Reghecampf ocupă acum locul 4, la 22 de puncte de liderul CFR Cluj, și la doar patru în fața locului 7, primul care lasă ocupanta în afara play-off-ului. Tocmai de aceea, victoria împotriva Chindiei Târgoviște este obligatorie. Însă ea va fi dificil de obținut, pentru că dâmbovițenii formează o formație foarte greu de depășit, mai ales de când este antrenată de fostul idol al tribunelor din Bănie, Emil Săndoi.

Emil Săndoi a scris istorie pentru Universitatea Craiova

Ajuns acum la vârsta de 56 de ani - va împlini 57 la 1 martie – fostul fundaș a jucat 14 campionate în tricoul alb-albastru al Științei. De asemenea, a și antrenat formația în perioada 3 septembrie 2014 – 8 iunie 2016, așa că a rămas îndrăgostit pentru totdeauna de acest club. În toamna anului trecut, când a jucat cu Chindia pe terenul celeilalte formații din Craiova, nou-promovata lui Mititelu, fanii olteni i-au provocat un șoc lui Săndoi, fluierându-l aproape tot meciul. La finalul partidei, acesta nu a mai rezistat și a declarat: ”Doare puțin, e normal, m-am sacrificat pentru un anumit club, eu nu intru în această polemică. Acum țin cu Chindia, în rest țin pumnii și celor de la CSU și celor de la FCU! Este mereu un sentiment special când joc la Craiova. Am refuzat contracte enorme ca să rămân aici, chiar și de la Lyon. Visam să joc toată viața la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie așa. Trebuie să-mi fac meseria, mereu îmi doresc victoria, indiferent de adversar”, declara el după acea partidă.

În tur, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0 (FOTO: Sportpictures)
În tur, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0 (FOTO: Sportpictures)

De-a lungul carierei de antrenor, Emil Săndoi a antrenat-o de 56 de ori pe Universitatea Craiova, cu care a obținut 23 de vitorii, 15 rezultate de egalitate și a suferit 18 înfrângeri. Ca adversar al ”Științei”, Săndoi și-a întâlnit fosta formație de cinci ori, câștigând două partide, pierzând tot atâtea și încheind o dată la egalitate. Cele două eșecuri au fost suferite chiar în ultimele două meciuri, pe când era tehnician la Chindia: 0-1 acasă atât în Cupa României, cât și în campionat.

În ceea ce-l privește pe antrenorul gazdelor, Laurențiu Reghecampf, acesta a vorbit foarte puțin de fotbal, fiind îngrijorat de ce se petrece în Ucraina: ”E o situaţie dificilă. Sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina, sper să se rezolve cât mai repede această situaţie şi oamenii care se află în zonele critice să reuşească să plece din zonele respective. Este un lucru cu care nu suntem obișnuiţi. Eu nu m-am născut în război, nu am văzut niciodată această situaţie. Îmi este teamă, sincer. Nu ştiu cum vor decurge evenimentele în zilele următoare şi ce se va întâmpla în fotbal, dar cred eu că nu mai e cazul să vorbim de fotbal în momentul de faţă”, a declarat Reghe în conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net