Emil Săndoi a acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu. CFR a invocat două penalty-uri neacordate

În absența VAR-ului, erorile de arbitraj de la meciurile din Liga 1 de fotbal sunt tot mai numeroase. După partida Chindia Târgoviște - CFR Cluj (0-1), de la Ploiești, ambele părți s-au luat de arbitraj.

image
Emil Săndoi consideră că echipa lui a pierdut 6-7 puncte din erori de arbitrajFoto: sportpictures.eu

Unicul gol al meciului de la Ploiești a fost marcat de Bilel Omrani, însă înainte ca mingea să ajungă la el aceasta a fost lovită cu mâna de Valentin Costache. Atacantul lui CFR Cluj a spus după meci: „Acum, îți dai seama că, și dacă m-ar fi lovit mingea, nu mai spuneam acuma că da. E normal. Dar eu nu am simțit nimic. Nu știu. Probabil mi-a dat aici, în bandaj și de aia nu am simțit, nu știu”.

Reacția l-a înfuriat pe antrenorul Chindiei, Emil Săndoi: „Nu aș vrea să insist prea mult cu arbitrajul. Astăzi, la figurat vorbesc acum, uitându-mă pe captura imaginii zici că jucătorul CFR-ului mai are puțin și fuge cu mingea la subraț. Se vede că e un henț clar. Dacă exista VAR-ul, în momentul de față, aveam cu cel putin 6 sau 7 puncte mai mult”.

Antrenorul Dan Petrescu n-a fost nici el mulțumit de arbitraj. Acesta, ca de altfel tabăra clujeană a acuzat neacordarea unor penalty-uri la Graovac și Omrani. Și deși recunoscuse că a fost henț la Costanche, președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a revenit la Digi Sport și a spus că, de fapt, s-a înșelat. Și a făcut această afirmație fiindcă schimbările de regulament din acest an îl absolvă pe Costache de vină.

„Regulile hențului s-au modificat începând cu 1 iulie. Doar atunci când un jucător atinge mingea chiar și accidental, iar ea intră în poartă, golul nu este validat. În schimb, dacă un jucător atinge mingea în mod accidental cu mâna și îi pasează unui coechipier, care înscrie, jocul e lăsat să continue. Aici nu se pune problema decât dacă Costache a jucat accidental sau nu mingea respectivă, care i-a venit în mână de la o distanță foarte mică, dintr-un clinci cu un adversar”, a declarat fostul arbitru.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
Cappadocia
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg